MEDIA

Survivor: Νικητές οι "Διάσημοι" με έπαθλο... zip-line

Survivor: Νικητές οι "Διάσημοι" με έπαθλο... zip-line

Οι "Διάσημοι" ήταν οι νικητές του αγωνίσματος στο "Survivor" και εκτός από φαγητό, κέρδισαν μία εκδρομή με τελεφερίκ και έκαναν ακόμα και zip-line!

Ένα ιδιαίτερο έπαθλο κέρδισαν οι "Διάσημοι" στο τελευταίο επεισόδιο του "Survivor", αφού εκτός από φαγητό, έκαναν και μία βόλτα στον... αέρα του Αγίου Δομίνικου!

Οι "Διάσημοι" επικράτησαν με 10-4, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κοκκινάκη που έφερε τρεις νίκες στην ομάδα του. Αρχικά επικράτησε του Κωνσταντίνου Βασσάλου (1-0), στη συνέχεια έκανε το 7-3 απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα και τέλος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, απέναντι στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του έκανε το 4-1 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ενώ έχασε (7-4) από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Το έπαθλο ήταν διπλό για τους νικητές. Το μέρος του φαγητού καλύφθηκε από τυρόπιτες, λουκανικόπιτες και μπουγάτσες (αλλά και χωριάτικη σαλάτα, αυγά και χυμούς), ωστόσο υπήρχε και έπαθλο ψυχαγωγίας, αφού οι "Διάσημοι" έφυγαν από την παραλία τους και βρέθηκαν στον ουρανό του νησιού με τελεφερίκ.

Μάλιστα, έκαναν zip-lining, βόλτα στους αιθέρες δεμένοι σε ένα σκοινί. Πρώτος πήγε ο Αγγελόπουλος, ενώ ακολούθησε η Λάουρα, η οποία... κόλλησε στα μέσα της διαδρομής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ