MEDIA

Survivor: Η φυγή Κοκκινάκη, η αλλαγή του παιχνιδιού και η τηλεθέαση

Survivor: Η φυγή Κοκκινάκη, η αλλαγή του παιχνιδιού και η τηλεθέαση

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2.417.014 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 64,4%. Την Κυριακή (4/6) έρχονται ανατροπές, εκπλήξεις και ένα έπαθλο που θα λατρέψουν οι παίκτες (VIDEO)

Ο Κώστας Κοκκινάκης από την ομάδα των «Διασήμων» αποχώρησε χθες (31/5) από το Survivor μετά την ψηφοφορία του κοινού κι όπως δήλωσε ο ίδιος: «από αυτό το ταξίδι μου στο παιχνίδι παίρνω μαζί μου εμπειρίες, φίλους και πολλή καρύδα στο αίμα μου».

Ένα… χορταστικό Survivor απόλαυσαν χθες το βράδυ οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, αφού περιελάμβανε παιχνίδι ερωτήσεων, αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και ταξιδιού καθώς και ψηφοφορία. Το παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να βρεθεί ” στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το Survivor 2.417.014 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 64,4%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Νικητές στο χθεσινό αγώνισμα αναδείχθηκαν οι «Διάσημοι» με σκορ 10-5. Το έπαθλο που κέρδισαν περιελάμβανε επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων με την οικογένειά τους, μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πούντα Κάνα προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σόου στο club Coco Bongo, ένα υπέροχο δείπνο, διαμονή σε ξενοδοχείο κι ένα απολαυστικό πρωινό.

Survivor: Η φυγή Κοκκινάκη, η αλλαγή του παιχνιδιού και η τηλεθέαση

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως σ΄ ένα έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες παίκτες.

Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα συνεχιστεί κανονικά όπως γινόταν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Την Κυριακή το βράδυ στις 9 συντονιστείτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να απολαύσετε ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, γεμάτο δράση, αγωνία, ανατροπές, εκπλήξεις κι ένα έπαθλο που θα λατρέψουν όλοι οι παίκτες στο άκουσμά του από τον Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ