MEDIA

Survivor 2: Εκτός ο Βλάχος, στη θέση του ο Παρθένης!

Survivor 2: Εκτός ο Βλάχος, στη θέση του ο Παρθένης!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης θα συμμετέχει στο Survivor 2, παίρνοντας την θέση του Δημήτρη Βλάχου. Στις 21/1 ξεκινάει το ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την είδηση πως ο Δημήτρης Βλάχος δεν θα δώσει τελικά το παρών στο Survivor 2, ακόμα μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής έρχεται να ταράξει τα νερά.

O λόγος για τον αντικαταστάτη του, που δεν θα είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Παρθένη, πρώην άντρα της Κατερίνας Θάνου. Θυμίζουμε πως το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την είδηση μετέδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει στον αέρα:

''What the fuck!'' και να συμπληρώνει όμως: "Respect. Ο Αλέξανδρος έχει φοβερή πειθαρχία και στη διατροφή και τη γυμναστική του. Σηκωνόταν καθημερινά στις 07:00 το πρωί για να τρέξει, ό,τι ώρα και αν είχε κοιμηθεί".

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Σε Instagram story του, το γνωστό μοντέλο, γυμναστής και παρουσιαστής, Δημήτρης Βλάχου εξηγεί γιατί αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο Survivor 2.

''Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε…

Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ