MEDIA

Στο Ρυθμό των Ντέρμπι τα κανάλια COSMOTE SPORT αυτό το Σαββατοκύριακο

Juventus' Paulo Dybala , right, and Lazio's Fortuna Wallace vie for the ball during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Paulo Dybala , right, and Lazio's Fortuna Wallace vie for the ball during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Στο Ρυθμό των Ντέρμπι τα κανάλια COSMOTE SPORT αυτό το Σαββατοκύριακο. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους-Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Ίντερ-Μίλαν.

Το διήμερο 14-15/10, περιλαμβάνει μοναδικά ντέρμπι από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Στο πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 1HD, ξεχωρίζει το Σάββατο 14/10, το ματς Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14.30). Η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Πάνο Βόγλη θα βρίσκεται στους δέκτες μας από τις 13.00 και θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, όλα τα στοιχεία για το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Premier League, μια αναδρομή στο παρελθόν, καθώς και την προετοιμασία των ομάδων των Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο.

Παράλληλα, θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το Anflield, όπου οι απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTE SPORT, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Τόλης Χριστοφοράκης, θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν το παιχνίδι, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Μετά τη λήξη, συντονιζόμαστε πάλι με την εκπομπή “Στο Ρυθμό των Ντέρμπι” για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, αλλά και για το ολοκληρωμένο ρεπορτάζ. Στο πρόγραμμα του καναλιού, ανήκουν το Σάββατο 14/10 και τα παιχνίδια: Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (17.15), Γουότφορντ-Άρσεναλ (19.30) και Ρόμα - Νάπολι (21.45).

Στο COSMOTE SPORT 2HD, τα βλέμματα στρέφονται στο ματς Γιουβέντους-Λάτσιο (Σάββατο 14/10, 19.00), σε περιγραφή του Μάνου Σπανόπουλου. Λίγη ώρα πριν την έναρξη (18.30), η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα μας παρουσιάσει όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, που έρχεται με απώλεια βαθμών από τον αγώνα με την Αταλάντα. Μετά τον αγώνα, παραμένουμε στο COSMOTE SPORT 2HD, για όλο το ρεπορτάζ του ντέρμπι στην Serie A TIM, αλλά και την εισαγωγή στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, που θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα περιγράψει ο Τάσος Κολλίντζας.

Η πρωτοπόρος της LaLiga Santander και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League είναι αήττητη στις επτά πρώτες αγωνιστικές και θα επισκεφτεί για πρώτη φορά το νέο γήπεδο της Ατλέτικο, “Wanda Metropolitano”. Από τις 21.00, η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» θα βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με Μαδρίτη, ενώ θα επιστρέψει μετά τη λήξη του ματς με όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο και στο COSMOTE SPORT 3HD, με το ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν να συγκεντρώνει τα βλέμματα (Κυριακή 15/10, 21.45). Οι αήττητοι «νερατζούρι» στοχεύουν στη συνέχιση της εκπληκτικής πορείας τους, την ώρα που οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν για τη νίκη, λίγο πριν την αναμέτρησή τους με την ΑΕΚ για το UEFA Europa League.

Από τις 21.00, η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, θα είναι συνδεδεμένη με το Μιλάνο και τον απεσταλμένο της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν την έναρξη του αγώνα. Όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, θα το παρακολουθήσουμε στην εκπομπή “ SPORTSHOW”, στις 23.45 (COSMOTE SPORT 3HD).

Στο πρόγραμμα του καναλιού, ξεχωρίζει επίσης το Σάββατο 14/10, το παιχνίδι της πρωτοπόρου στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι με τη Στόουκ (17.00), αλλά και ο αγώνας της πρώτης στην Bundesliga, Ντόρμουντ, με τη Λειψία, η οποία εντοπίζεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης (19.30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ