MEDIA

Στο PAOK TV ο "τελικός" με τους Σλοβάκους

Στο PAOK TV ο "τελικός" με τους Σλοβάκους

Τα θετικά μηνύματα από τη μετάδοση του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, έφερε την απόφαση να μεταδοθούν από το κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube οι αγώνες με Σλόβαν και Πανιώνιο.

Μετά την ανταπόκριση που υπήρξε από τους φίλους του ΠΑΟΚ στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό με 46.000 συνδρομές στο PAOK TV, οι άνθρωποι του Δικέφαλου αποφάσισαν να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και στα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους.

Έτσι τόσο ο αγώνας της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League, όσο και η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στην Τούμπα θα μεταδοθούν από το PAOK TV με τη διαδικασία pay per view.

Ήταν δεδομένο για τον αγώνα πρωταθλήματος από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί το Δικέφαλο για την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων, ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα μεταδοθεί όπως αυτό με τον Παναιτωλικό από το PAOK TV.

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι υπήρχε η πιθανότητα να μεταδοθεί από το OPEN TV ωστόσο μετά την επιτυχία του εγχειρήματος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αποφασίστηκε να μεταδοθεί και αυτό από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο.

Όπως και στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως θέλει να δει τα παιχνίδια θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο των 4,99 ευρώ έκαστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ