MEDIA

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 η συνέντευξη των Μπαρτζώκα, Ιτούδη, Σφαιρόπουλου στο Sport24.gr

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 η συνέντευξη των Μπαρτζώκα, Ιτούδη, Σφαιρόπουλου στο Sport24.gr

Η μεγάλη συνέντευξη των Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιάννη Σφαιρόπουλου και Δημήτρη Ιτούδη στον Παντελή Βλαχόπουλο και το Sport24.gr έγινε θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για πρώτη φορά οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες προπονητές της Ευρωλίγκας, βρεθηκαν μαζί και ανέλυσαν το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι Δημήτρης Ιτούδης, Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησαν ανοιχτά για μία κλειστή λίγκα, διαφώνησαν για το σύστημα της διεξαγωγής του F4 και εμφάνισαν τις νέες τάσεις στο άθλημα.

Οι τεχνικοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Ολυμπιακού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε μία αποκλειστική online streaming συνέντευξη στο Sport24.gr και στον Παντελή Βλαχόπουλο, σχολίασαν επί της ουσίας την πορεία της Ευρωλίγκας και έβαλαν σε πρώτο πλάνο τους ίδιους τους αθλητές τους.

Η συνέντευξη αυτή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, γι' αυτό άλλωστε έγινε θέμα σε κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσία τέτοιων προσωπικοτήτων μαζί, δεν πέρασε απαρατήρητη, συζητήθηκε πολύ και γι' αυτό άλλωστε παρουσιάστηκε σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

Δείτε εδώ τη μεγάλη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ