MEDIA

Στο Epsilon τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο

Στο Epsilon τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο

Το κανάλι Epsilon, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα δυο φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο στις 23 και στις 27 Μαρτίου αντίστοιχα.

Ποδοσφαιρικό... μπάσιμο κάνει το Epsilon, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Το κανάλι απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα δυο φιλικά που θα δώσει η Εθνική μας στις 23 και στις 27 Μαρτίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την παρουσία της στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2020.

Έπειτα από διαγωνισμό που προκηρύχθηκε και κράτησε ένα μήνα, τα κανάλια έκαναν τις προσφορές τους στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα και στην ΕΠΟ και εντέλει το Epsilon κατάφερε να πάρει τα δυο ματς. Το πρώτο είναι στην Τούμπα με την Ελβετία και το δεύτερο με την Αίγυπτο του Αμρ Ουάρντα στη Ζυρίχη.

Για τις αντιπάλους μας είναι σημαντικά φιλικά ως κρας τεστ για το Μουντιάλ, στο οποίο θα δώσουν το παρών, ενώ για τον Μίχαελ Σκίμπε μια ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και κάποιους νέους ποδοσφαιριστές που έχει στο μυαλό του για την γαλανόλευκη.

Εξάλλου, το Epsilon κινείται και για τα προκριματικά του Europ 2020 που μέχρι τώρα είχε ο ΣΚΑΪ παράλληλα με την Cosmote TV. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι άνθρωποι του καναλιού θέλουν να εντάξουν αθλητικό πρόγραμμα και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ