MEDIA

Στις 9-10 Ιουνίου το 8ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τα ΜΜΕ

Στις 9-10 Ιουνίου το 8ο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τα ΜΜΕ

Οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μπορούν να ξαναβάζουν σιγά-σιγά στο μυαλό τους την καθιερωμένη αγωνιστική εκδήλωση με την αγαπημένη τους ρακέτα.

Αν είχαν… ξεχαστεί για λίγο μετά την περσινή δράση, η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος έρχεται να τους… περάσει και πάλι στο κλίμα των φετινών αγώνων.

Ανακοινώνει ότι το 8ο ατομικό τουρνουά για τα Μ.Μ.Ε. ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και προτρέπει ήδη τους ενδιαφερόμενους να βγάλουν… πρόγραμμα προετοιμασίας. Εντάξει, στις εορταστικές ημέρες που διανύουμε ίσως είναι λίγο ράθυμοι οι ρυθμοί, όμως αμέσως μετά… σορτσάκια, φόρμες και ρακέτες μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους και ν’ αναζητηθούν μέρη προπόνησης.

Άλλωστε, η άθληση είναι αναγκαία -όσο περιορισμένο ελεύθερο χρόνο κι αν έχει κάποιος- και το πρωτάθλημα, που καθιέρωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί μία πολύ ευχάριστη ψυχαγωγία. Επισημαίνεται ότι, όπως κάθε φορά, ο προσανατολισμός είναι να γίνουν οι αγώνες σε μία μέρα, το Σάββατο. Η δεύτερη μέρα υπάρχει για την περίπτωση που χρειαστεί, σε σχέση πάντα και με τον αριθμό των συμμετοχών.

Το πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά συνεχίζει την ιστορία του. Μικρή ακόμα, αλλά με τη διάθεση να μεγαλώσει χάρη στην πετυχημένη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον Π.Σ.Α.Τ. και κυρίως τη σταθερή ανταπόκριση των ανθρώπων από τα media. Η προσπάθεια άρχισε τον Ιούνιο του 2011 και αγκαλιάστηκε άμεσα. Το ατομικό πρωτάθλημα διεξάγεται ετησίως από τότε όταν τελειώνει το αγωνιστικό καλεντάρι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ τον Ιούνιο του 2016 έγινε αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα. Έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και θέλει πρώτιστα να δώσει δωρεάν και σε αυτή την επαγγελματική ομάδα την ευκαιρία για χαλάρωση με τη μικρή ρακέτα κι έπειτα να προβάλλει κι άλλο και να διαδώσει το ολυμπιακό άθλημα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται σε Μ.Μ.Ε. ή συνεργάζονται με αυτά με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Η ομοσπονδία προσφέρει το προπονητήριο των εθνικών ομάδων στο Σ.Ε.Φ., μία από τις πιο καλές αίθουσες της Ευρώπης και οι εκπρόσωποι του Τύπου από την πλευρά τους περνάνε με χαρά από τα τραπέζια του γραφείου στα αγωνιστικά τραπέζια για να ψυχαγωγηθούν και να τεστάρουν τις δυνατότητές τους στο δημοφιλές άθλημα. Είναι δε, πολύ σημαντικό, όταν η έντονη διάθεση για άθληση διατηρείται παρά την κρίση και στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο, γι’ αυτό οι συνδιοργανωτές ελπίζουν και φέτος σε ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών.

Σε λίγο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η προκήρυξη των αγώνων. Εκεί θα γνωστοποιείται και το πότε θ’ αρχίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Εννοείται ότι πέρα απ’ όσους έχουν οποιαδήποτε συνεργασία με μέσο ενημέρωσης, μπορούν ν’ αγωνιστούν οι άνεργοι, οι οποίοι διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο, αλλά και οι συνταξιούχοι. Επίσης, η δυνατότητα συμμετοχής δεν αφορά μόνο τα Μ.Μ.Ε. της Αττικής, αλλά εργαζόμενους από οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ