MEDIA

Στην Αθλητική Κυριακή ο Βασιλειάδης

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Στην Αθλητική Κυριακή θα βρίσκεται το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τουςΓιώργο Λυκουρόπουλο,Ηλία Χριστογιαννόπουλο και Μαρία Παπαδοπούλου, που κάνουν ντεμπούτο στην εκπομπή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα είναι καλεσμένος στο στούντιο της ανανεωμένης «Αθλητικής Κυριακής», που μεταδίδεται αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00 από την ΕΡΤ1.

Βασιλειάδης θα απαντήσει στα ερωτήματα των Γιώργου Λυκουρόπουλου, Ηλία Χριστογιαννόπουλου και Μαρίας Παπαδοπούλου που αφορούν στην αθλητική επικαιρότητα.

Κι όπως πάντα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με πλούσιο ρεπορτάζ από τη δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ για το ντέρμπι ΠΑΟ- ΑΕΚ, καθώς και για όλη την αγωνιστική κίνηση στη Super League, την Basket League, τη Volleyleague, την Α1 χάντμπολ και τη διεθνή επικαιρότητα.

Ακόμη, από αυτή την Κυριακή, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σπάνιες αθλητικές εικόνες από το μοναδικό Αρχείο της ΕΡΤ. Μόνο στην «Αθλητική Κυριακή», την πιο ιστορική αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ