MEDIA

Στη NOVA το ATP Cup

Στη NOVA το ATP Cup

Τον Ιανουάριο θα διεξαχθεί το πρώτο ATP Cup με τη συμμετοχή των Στέφανου Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη και η NOVA εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα διεξαχθεί στην Αυστραλία το ATP Cup με τη συμμετοχή 24 Εθνικών ομάδων ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η ελληνική με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολάράκη να εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία για να δουν την διοργάνωση αφού τα δικαιώματα μετάδοσης του νέου τουρνουά τένις της ATP εξασφάλισε η Nova.

Πρόκειται για μία πολύ δυνατή διοργάνωση για το παγκόσμιο τένις με το οποίο θα ξεκινά πλέον η αγωνιστική χρονιά. Το ATP Cup 2020 θα διεξαχθεί στα κορτ της Αυστραλίας στο διάστημα 3-12 Ιανουαρίου 2020 σε τρεις πόλεις παράλληλα (Σίδνεϊ, Πέρθ και Μπρισμπεϊν) και η Εθνική μας ομάδα με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι φίλοι του τένις έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 129 αγώνες μέσα σε διάστημα 10 ημερών και περισσότερες από 230 ώρες ζωντανής μετάδοσης!

Να τονίσουμε ότι η Nova έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα του κορυφαίου τουρνουά Wimbledon, με το φετινό Grand Slam του 2020 να διεξάγεται από 29 Ιουνίου-12 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ