Στάση εργασίας της ΕΡΤ ελέω Χρυσής Αυγής!

Στάση εργασίας της ΕΡΤ ελέω Χρυσής Αυγής!

Χωρίς live πρόγραμμα σήμερα (31/1) για δύο ώρες τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της ΕΡΤ. Διαβάστε γιατί.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας, σε όλα τα Μέσα της ΕΡΤ, και ραδιοφώνου και τηλεόρασης, αλλά και τα διαδικτυακά, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool), σήμερα Τετάρτη από τις 16:00 έως της 18:00 "για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής", όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συμπληρώνει: "Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία. Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος. Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται".

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24