MEDIA

Sport24 Radio σε ΟΑΚΑ, Ζάγκρεμπ και Ρίβερς στο στούντιο

Sport24 Radio σε ΟΑΚΑ, Ζάγκρεμπ και Ρίβερς στο στούντιο

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει την κάλυψη από το Sport24 Radio 103,3 των αγώνων Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός, καθώς κι άλλες μιντιακές ειδήσεις.

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Συντονιστείτε στους 103,3 στα FM αλλά και στο Sport24radio.gr και απολαύστε στα ερτζιανά τη δράση από τις ματσάρες του διημέρου.

Λίγες ημέρες μετά τον πρόσφατο προημιτελικό στο Κύπελλο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, απόψε στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο φετινό clasico για την Basket League. Ο Sport24 Radio θα είναι, φυσικά, εκεί με τους Σωτήρη Γεωργίου και Γιώργο Οικονόμου στην περιγραφή μεταδίδοντας ό,τι συμβαίνει από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Νότης Ψιλόπουλος, Αλέξανδρος Τρίγκας και Γιάννης Λαμπίρης. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 2.

Η δράση δεν σταματά στον Sport24 Radio 103,3. Με το που λήξει το ντέρμπι, θα ακολουθήσει μπασκετική εκπομπή με συντονιστή τον Σπύρο Καβαλιεράτο με ρεπορτάζ, σχόλια και απόηχο από το ΟΑΚΑ και στις 00:00 παίρνουν τη σκυτάλη και ανοίγουν τις γραμμές οι Ηρακλής Αντύπας και Σταύρος Καραΐνδρος.

Αύριο, Τρίτη 20/10 στις 18:00 και για μία ώρα η εκπομπή "Fast Break" στο Sport24 Radio με τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Αλέξανδρο Τρίγκα φιλοξενεί τον παλιό άσο του μπασκετικού Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς.

Και, η βραδιά της Τρίτης, είναι αφιερωμένη στο Champions League και τον Ολυμπιακό. Περιγράφουν, στις 21:45, τον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ οι Διονύσης Βερβελές, Αλέξης Βιρβίλης και με τη λήξει θα συνδράμει μαζί τους στο ρεπορτάζ ο Αντρέα Παλομπαρίνι και στις 00:00 παίρνουν τη σκυτάλη και ανοίγουν τις γραμμές οι Ηρακλής Αντύπας και Σταύρος Καραΐνδρος.

Η μετάδοση του... σεντονάτου Ολυμπιακού

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συνεχίζεται στον OTE TV. Επόμενη στάση, το Ζάγκρεμπ. Η μεγάλη αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD την Τρίτη στις 21:45 στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00, θα ξεκινήσει η εκπομπή «UEFA Champions League Show» σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Τάσου Κολλίντζα στο OTE Sport 2και θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά το σφύριγμα λήξης, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις από τη δημοσιογραφική ομάδα των OTE Sport.

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των υπόλοιπων αναμετρήσεων ενώ υπάρχει και το "Λεπτό προς Λεπτό" στο OTE Sport 1. Από τα άλλα ματς της Τρίτης ξεχωρίζουν τα Αρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport 3 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Μπαρτσελόνα (OTE Sport 5 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη).

Το ίντερνετ ξεγύμνωσε τα ανδρικά Μέσα

Ο Μάνος Μίχαλος γράφει για τη νέα εποχή που φέρνει ο αναπόφευκτος "θάνατος" του γυμνού. Διαβάστε το, στο oneman.gr.

Της Τρίτης;

1.10 πλήρωνε να είναι καλεσμένος ο Μάκης Βορίδης στην πρώτη “Ανατροπή” της σεζόν, με την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη να μεταδίδεται πλέον κάθε Τρίτη στις 23:55 στο Mega, αρχής γενομένης από αύριο. Αλλοι καλεσμένοι οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Κώστας Καραγκούνης και οι δημοσιογράφοι (;) Φωτεινή Πιπιλή και Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Η δεύτερη μεγάλη «μάχη», μετά τα προαπαιτούμενα, θα δοθεί στη Βουλή επί του νομοσχεδίου απόψε για τις τηλεοπτικές άδειες, την κατάθεση του οποίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί άμεσα στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές προς επεξεργασία και να ψηφιστεί από την Ολομέλεια. «Το νομοσχέδιο μέσα στο μήνα θα έρθει και θα ψηφιστεί από τη Βουλή. Και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» είχε τονίσει ο κ. Παππάς, ο οποίος προανήγγειλε επίσης, ότι στο εν λόγω νομοσχέδιο, εκτός από την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, θα εμπεριέχεται και η σύσταση θυγατρικής της ΕΡΤ, η οποία με βάση τον νόμο της ίδρυσής της, γίνεται και πάροχος ψηφιακού δικτύου, «οπότε θα περάσουμε σε μια εποχή όπου θα παύσει το καθεστώς του ιδιωτικού μονοπωλίου». Κοντολογίς, Digea τέλος;

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Sport24 Radio σε ΟΑΚΑ, Ζάγκρεμπ και Ρίβερς στο στούντιο


Γυμναστική ξεκίνησε η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το «μενού» της γυμναστικής περιελάμβανε κλωτσιές σε σάκο του μποξ και τραμπολίνο...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ