MEDIA

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει πώς ο Sport24 Radio θα καλύψει τα ΠΑΟ – Καρσίγιακα, ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ και ΑΠΟΕΛ – Αστέρας, τη νέα καινοτομία από τη Nova, το τι πούλησαν οι εφημερίδες το ΣΚΔ και τη Φαίη Σκορδά με μπουρνούζι…

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

#paizeidynata και στο Europa και στην Euroleague!

Βραδιά Europa League δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις μεταδόσεις του OTE TV που από το OTE Sport 1 έχει… μαραθώνια κάλυψη με το «Λεπτό προς Λεπτό». Δεσπόζουν βέβαια οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων, ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ στις 22:05 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και, νωρίτερα, ΑΠΟΕΛ – Αστέρας Τρίπολης στις 20:00 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!


Κάλυψη φυσικά θα έχουν και οι δύο αγώνες, στους 103,3 και στον Sport24 Radio! Ο Βασίλης Τεμπέλης θα είναι στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ – Αστέρας και οι Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπανόγλου στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ.

22:00, επίσης αύριο Πέμπτη, μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 το ματς Παναθηναϊκός – Καρσίγιακα από το ΟΑΚΑ. Τον αγώνα περιγράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ενώ η εκπομπή για την Euroleague, σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου, θα ξεκινήσει από τις 21:00 με καλεσμένο τον παλιό άσο Γιώργο Καλαϊτζή και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγώνα. Για τον Sport24 Radio περιγράφει ο Σωτήρης Γεωργίου και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιώργος Οικονόμου και ο Αλέξανδρος Τρίγκας.


Και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με sky κάμερα

Το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, έρχεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 19:30, και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά τη μοναδική εμπειρία θέασης με τη Sky κάμερα που χάρισε μοναδικά πλάνα στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μάχη της Τούμπας με τη χρήση της κάμερας, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής. Η Sky κάμερα αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου.

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!
INTIME SPORTS


Για την παραγωγή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες. Εκτός από την sky κάμερα, θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2 crane cameras, μία ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.


Κυκλοφορίες

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!


Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ αύξησε τις κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων κατά σχεδόν 20.000 φύλλα: 52.200 πούλησαν την Κυριακή, 32.260 φύλλα είχαν πουλήσει το Σάββατο! Το «Φως των Σπορ» ήταν πρώτο σε πωλήσεις Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, πανελλαδικά με τη «Sportday» από κοντά ενώ την Κυριακή ήταν ευλόγως ανεβασμένες οι πωλήσεις των φύλλων που στηρίζουν τον Ολυμπιακό. Να δούμε και αύριο τις πωλήσεις της Τρίτης, ύστερα από τις νίκες του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και, κυρίως, μπάσκετ.

Σάββατο 17/10: «Φως των Σπορ» 6.050, «Sportday» 5.880, «Live Sport» 4.490, «Goal News» 4.100, «Πρωταθλητής» 2.860, «Γαύρος» 2.580, «Ωρα των Σπορ» 2.520, «Πράσινη» 1.700, «Γάτα» 1.340, «Αθλητική Ημέρα» 740.

Κυριακή 18/10: «Φως των Σπορ» 11.420, «Sportday» 8.370, «Γαύρος» 8.030, «Πρωταθλητής» 5.780, «Goal News» 5.120, «Live Sport» 4.750, «Ωρα των Σπορ» 3.520, «Πράσινη» 3.080, «Γάτα» 1.280, «Αθλητική Ημέρα» 850.

Δευτέρα 19/10: «Φως των Σπορ» 8.500, «Sportday» 7.220, «Goal News» 5.260, «Live Sport» 4.320, «Πρωταθλητής» 3.340,

«Ωρα των Σπορ» 2.960, «Γαύρος» 2.760, «Πράσινη» 1.580, «Αθλητική Ημέρα» 860.


Αναβαθμίζεται το Επαθλο Novasports Volleyball και Water Polo

Το Έπαθλο Novasports, ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, αναβαθμίζεται εν όψει της νέας σεζόν και παράλληλα ετοιμάζεται για την εκδήλωση βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2014-2105,τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Aντί για δύο κατηγορίες βραβείων (MVP και Rookie of the year), θα υπάρχουν επτά κατηγορίες βραβείων στο Volleyball και έξι κατηγορίες στο Water Polo. Στο Volleyball, εκτός από τους ΜVP και Rookie of the year θα αναδεικνύονται επίσης οι: «καλύτερος Πασαδόρος», «καλύτερος Ακραίος», «καλύτερος Κεντρικός», «καλύτερος Διαγώνιος» και «καλύτερος Λίμπερο». Στο Water Polo εκτός από τον MVP και τον Rookie of the year, θα βραβεύονται οι «καλύτερος Φουνταριστός», «καλύτερος Τερματοφύλακας», «καλύτερος Αμυντικός» και «καλύτερος Περιφερειακός».

Στο Έπαθλο Novasports Volleyball, από τη νέα αγωνιστική σεζόν εντάσσονται και τα βραβεία που απονέμονται στο πλαίσιο της εκπομπής των καναλιών Novasports «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κάθε Τρίτη, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports αξιολογούν και επιλέγουν τις τρεις καλύτερες φάσεις κάθε αγωνιστικής, με στόχο στο τέλος της σεζόν την ανάδειξη - μέσω ψηφοφορίας - της καλύτερης επίθεσης, του καλύτερου μπλοκ, καθώς και της καλύτερης άμυνας της αγωνιστικής περιόδου, από τους 12 προπονητές και αρχηγούς των ομάδων της Volley League.


Gamato

Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έβγαλε εκτός λειτουργίας τη σελίδα Gamato, που προβάλει ταινίες και σειρές. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Facebook από την ιστοσελίδα. Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους την εξέλιξη.


Ηταν προετοιμασμένη η Σία

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!


Για την "επίθεση" που δέχτηκε προ μηνών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε (στη Σάσα Σταμάτη, στον ΑΝΤ1) η Σία Κοσιώνη. «Ημουν έτοιμη. Το περίμενα. Ήξερα ότι είναι μια δύσκολη συνομιλήτρια, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γινόταν και αυτό. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Δεν μου είπε κάτι μετά. Τη δουλειά μας κάνουμε, συμβαίνουν αυτά» και κατέληξε «Είδαμε ποιος έχασε». Σωστή...


Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Sky κάμερα στην Τούμπα, κυκλοφορίες με… 4-0, Europa και «6στερος» στους 103,3!


Η Φαίη Σκορδά με μπουρνούζι. Πολλοστό respect.


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ