MEDIA

Σκληρή απάντηση του δημοσιογράφου Σαντοριναίου της ΕΡΑ για τη συνέντευξη Σταραμόπουλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ, Γιάννης Σαντοριναίος, πήρε θέση για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες μετά τα όσα υποστήριξε σε εκπομπή της ΕΡΑ ο δημοσιογράφος, Μάνος Σταραμόπουλος.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στοfacebook, τοποθετήθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Γιάννης Σαντοριναίος, για τον θόρυβο που δημιούργησε η είδηση που είχε μεταφέρει ως προσκεκλημένος εκπομπής, ο επίσης δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος.

Η είδηση αφορούσε την εκτίμηση των ανθρώπων τηςUEFA, πως το γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. Και ακολούθησε έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ. Επίσης θέση είχε πάρει και η UEFA λέγοντας πως ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις ανεξαρτήτου ματς.

Ο Γιάννης Σαντοριναίος έγραψε:

«Είμαι υπέρμαχος να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και κατανοώ την στεναχώρια των οπαδών του ΠΑΟΚ για την εξέλιξη των γεγονότων, αλλά επειδή δέχομαι αναίτια επίθεση οφείλω να δώσω τις κάτωθι διευκρινήσεις.

  1. Ουδέποτε είπαμε ψέματα. Η εκπομπή ήταν live, η συνέντευξη έγινε τηλεφωνικά και δεν προέκυψε ως αποτέλεσμα μοντάζ, την ακούσατε όλοι. Η αξιοπιστία του προσκεκλημένου Μάνου Σταραμόπουλου είναι αναγνωρισμένη διεθνώς.
  2. "Γκέμπελς" δεν μπορεί να είναι ένας εργαζόμενος. Οι "Γκέμπελς" προκύπτουν από μηχανισμούς εξουσίας που διακινούν την προπαγάνδα τους με πράξεις βίας.
  3. "Χυδαία επικοινωνία" δεν μπορεί να είναι ποτέ μία συνέντευξη (ειδικά όταν δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο), είτε συμφωνεί κάποιος με το περιεχόμενό της είτε όχι. "Χυδαία επικοινωνία" είναι το bullying και η στοχοποίηση όπως συνέβη και στον εξαίρετο συνάδελφο Μανώλη Βογιατζάκη (paok365)».

Σκληρή απάντηση του δημοσιογράφου Σαντοριναίου της ΕΡΑ για τη συνέντευξη Σταραμόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ