MEDIA

"Σεντόνι", βόλεϊ, "Νουρέγιεφ", ρεκόρ Ladylike.gr

"Σεντόνι", βόλεϊ, "Νουρέγιεφ", ρεκόρ Ladylike.gr

Οι μεταδόσεις του Champions League, οι εκπομπές «Στο Φιλέ» και «Pick & Roll» και η επισκεψιμότητα του γυναικείου brand της 24MEDIA. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Διήμερο… σεντονιού

Απόψε, από τις ρεβάνς των «16» του Champions League, μεταδίδονται από το Cosmote Sport 1 το Λέστερ – Σεβίλλη σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και από το Cosmote Sport 2 το Γιουβέντους – Πόρτο σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα. Και, την Τετάρτη (όλα τα ματς του διημέρου στις 21:45), από το Cosmote Sport 1 το Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή του απεσταλμένου της Cosmote TV στο Πριγκιπάτο, Πάνου Βόγλη, κι από το Cosmote Sport 2 το Ατλέτικο – Λεβερκούζεν σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη.

Και τις δύο βραδιές θα βγει η, pre και post, εκπομπή για το Champions League σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Άρωμα Σύρου «Στο Φιλέ» της Nova

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα Τρίτη στις 19:00, θα παρακολουθήσουν στο Novasports 1 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον Μανώλη Δημητριάδη. Ο αρχηγός του Φοίνικα, θα αναφερθεί στη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό σπάζοντας έτσι το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, θα μιλήσει για την πορεία των Συριανών, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 21η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ στο «Pick & Roll»

Η εκπομπή «Pick & Roll» απόψε, Τρίτη (20.00, Cosmote Sport 4) έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον "Νουρέγιεφ" του ελληνικού μπάσκετ. Λίγες ημέρες μετά τη συγκινητική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του, στην Πάτρα, ο Κώστας Πετρόπουλος θα βρίσκεται στο στούντιο της Cosmote TV, παρέα με τον Βασίλη Σκουντή για να διανύσουν μαζί τη διαδρομή της "γεμάτης" καριέρας που είχε ο 61χρονος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ως παίκτης και προπονητής.

Στο πλαίσιο της έκθεσης "GR80s", με επίκεντρο την Ελλάδα της δεκαετίας του '80, διοργανώθηκε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από το θρίαμβο της Εθνικής, στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Όσα έγιναν εκεί, θα τα δούμε σε βίντεο που ετοίμασε το επιτελείο των καναλιών COSMOTE SPORT. Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, αλλά παίκτες που ασχολήθηκαν με το σπορ, με αφορμή την τεράστια επιτυχία του '87, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς εξηγούν τη σημασία του πρώτου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ που κατέκτησε ποτέ η χώρα μας.

Στο Pick & Roll αυτής της Τρίτης θα δούμε επίσης: συνέντευξη του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών παρκέ Κιθ Λάνγκφορντ, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να αποκαλύπτει τη λατρεία που έχει για το μπάσκετ και αφιέρωμα στον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Μαρκόπουλο - Άρης σε live streaming

Μόνο με δύο νίκες τις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (ει δυνατόν με 3-0) θα μπορεί να ελπίζει στην τετράδα ο Άρης, αλλά ακόμα κι αυτό ίσως να μην είναι αρκετό (θέλουν και συνδυασμό αποτελεσμάτων οι Θεσσαλονικείς). Η τελική τους προσπάθεια ξεκινάει από το Μαρκόπουλο αύριο Τετάρτη 15/33 (18:00), όταν και θα συναντήσουν την γηπεδούχο ομάδα των Μεσογείων στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής (ήταν Σάββατο αλλά άλλαξε ημέρα διεξαγωγής). Το Μαρκόπουλο Revoil είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά κάθε άλλο παρά δεν χτυπάει τα παιχνίδια του! Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά και θα παλέψει στα ίσα! Το σπουδαίο ματς κρίσιμο για το φινάλε της χρονιάς στην Α1 βόλεϊ γυναικών θα προβληθεί σε live streaming από το telesport.gr την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 18:00.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Ladylike.gr, το μήνα Φεβρουάριο

Το Ladylike.gr, το γυναικείο brand της 24MEDIA, συνεχίζει να παρουσιάζει ανοδική πορεία, σημειώνοντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας το Φεβρουάριο με 1.422.315 μοναδικούς χρήστες.

Η Διευθύντριά του Ladylike.gr, Δήμητρα Τσιγγενέ, η Ladylike Ambassador Μαίρη Συνατσάκη, η Beauty Ambassador Έφη Ανέστη και η δημοσιογραφική ομάδα εργάζονται συνεχώς για να παράγουν την πλούσια θεματολογία και το πρωτογενές περιεχόμενο που κάνουν το Ladylike να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα γυναικεία brands.

Η ανοδική πορεία του Ladylike είναι εντυπωσιακή, της τάξεως του 109,3% σε μοναδικούς χρήστες και 110,5% σε pageviews* συγκριτικά με το Φεβρουάριο του 2016.

Ο Τάσος Αργυρός, Εμπορικός Διευθυντής της 24MEDIA δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ladylike.gr για την άκρως εντυπωσιακή και συνεχώς ανοδική πορεία, η οποία το εδραίωσε στη διαφημιστική αγορά και δημιούργησε ένα απόλυτα αξιόπιστο διαφημιστικό όχημα. Η άνοδος αυτή, είναι αποτέλεσμα επίπονης αλλά και ομαδικής δουλειάς, που δίνει προτεραιότητα στην αγάπη για το καλό και ποιοτικό περιεχόμενο. Έτσι, το μήνα Φεβρουάριο, το Ladylike έσπασε για πέμπτη φορά μέσα σε 12 μήνες το δικό του ρεκόρ επισκεψιμότητας και είμαι σίγουρος ότι τόσο οι αναγνώστριες του, όσο και η διαφημιστική αγορά, θα συνεχίσουν να το ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά”.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ