MEDIA

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών

Το Champions League επιστρέφει, δείτε μεταδόσεις και περιγραφές. Νέα αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ3 από απόψε, πόσο… τραβάνε τα social media Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο μπάσκετ, τι πούλησαν οι αθλητικές Πέμπτη και Παρασκευή και, φυσικά, η λατρεία της ημέρας. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Sport24 Radio είσαι...

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3 και, δη, πρώτοι! Ολη η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου καλύφθηκε από τους 103,3 με συνεντεύξεις και δηλώσεις . Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον Ακη Δημακό που φιλοξένησε αποκλειστικά τον Λευτέρη Πετρούνια , μια ημέρα προτού μιλήσει οπουδήποτε αλλού!

Σεντόνι, η επιστροφή

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών


Το Champions League επιστρέφει, και δη με αγώνα την Τρίτη στις 17:00! Καζακστάν, γαρ, για το Αστάνα - Ατλέτικο ο λόγος, που μεταδίδεται από το OTE Sport 1. Δείτε όλες τις μεταδόσεις . Το ματς του Καζακστάν περιγράφει ο Δημήτρης Ξαρλής. Στις 21:45 ξεκινούν όλα τα άλλα ματς της Τρίτης, όλα "Λεπτό προς Λεπτό" στο OTE Sport 1 και ξεχωριστές μεταδόσεις ως εξής: Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, Γκλάντμπαχ – Γιουβέντους από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι, Μάντσεστερ Γ. – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, Μπενφίκα – Γαλατασαράι από το OTE Sport 7 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και PSV Αϊντχόφεν – Βόλφσμπουργκ από το OTE Sport 8 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.

Διαγωνισμός για το Μόναχο από τον ΟΤΕ ΤV

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών
INTIME SPORTS


Τη δυνατότητα σε 10 φιλάθλους να παρακολουθήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα του Champions League Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός δίνει ο ΟΤΕ ΤV, μέσω διαγωνισμού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην έδρα της Μπάγερν και 10 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας να πετύχουν το απόλυτο στις μέχρι στιγμής εκτός έδρας αναμετρήσεις τους για την φετινή σεζόν.v Μέσω του διαγωνισμού, που έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να κερδίσουν ένα εισιτήριο κατηγορίας first class για να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση του Θρύλου στην "Allianz Arena". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το μήνυμα «OTESPORT» στο 19129 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση και να ζήσουν αυτή τη μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Στο δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνονται ακόμη δωρεάν μετακίνηση και διαμονή, καθώς επίσης ξενάγηση στην πόλη του Μονάχου.

Νέα αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ3

Απόψε στις 22:00, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 το «Press-ing» με τον Τάσο Σταμπουλή. Η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή που φιλοδοξεί να «μαρκάρει» στενά την αθλητική επικαιρότητα και να αναδείξει όλες τις πτυχές της. Με καλεσμένους στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις, έρευνες και αφιερώματα, αλλά και συνεντεύξεις που ξεφεύγουν από τα όρια του αθλητισμού η νέα αθλητική εκπομπή καλύπτει όλο το αθλητικό φάσμα της χώρας. Η σκηνοθεσία είναι της Νίκης Ιντζέ και η διεύθυνση παραγωγής Πέτρου Μόδη. Συνάμα, συνεχίζεται η αθλητική εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» με τον Πάνο Μπλέτσο σε αρχισυνταξία Γιώργου Τραπεζανίδη, Γιάννη Δέλκου και Γιώργου Μίνου μεταδίδεται από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 18:45.

Τα social media των ομάδων

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών


Εξάστερος... και στα social media, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει εξαιρετική δουλειά και διαδικτυακά. Στο Facebook έχει 356.372 likes , στο Twitter 34.600 followers , στο YouTube 26.074 συνδρομητές και στο Instagram 19.800 followers ., ε νώ έχει λογαριασμούς και στο Vine και στο Linkedin και στο Google+ .

Εξίσου δραστήρια και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με 359.655 likes στο Facebook, 33.800 followers στο Twitter, 47.075 συνδρομητές στο YouTube ενώ έχει λογαριασμό και στο Flickr και στο Google+ .

Δεν το αφήνει η Forthnet

"Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και μέσω αυτής θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας, διότι πρέπει να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτοί που παραβίασαν το νόμο. Εμείς μελετούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας και έχουμε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Όλα αυτά πάντως δεν είναι προς το συμφέρον της ΕΠΟ, που πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια": τάδε έφη Γρηγόρης Κατσογιάννης, το Σάββατο στην εκπομπή του Mediaρχη στο Sport24 Radio , με αφορμή την απευθείας ανάθεση από την ΕΠΟ στον ΟΤΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου, με τον διευθυντή της εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet να υπογραμμίζει ότι "η ΕΠΟ λειτουργεί στο παρασκήνιο, κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει. Το λογικό θα ήταν να μας καλέσει και εμάς, που προσφερθήκαμε να μεταδώσουμε τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας, να δει τις προσφορές και να αποφασίσει. Αλλά δεν το έκανε".

«Στο Φιλέ», για 8η συνεχόμενη χρονιά στα κανάλια Novasports

Η αγαπημένη εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» ξεκινάει στα κανάλια Novasports αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 19:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, μια εκπομπή που συνεχίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά με τον Παντελή Λώλη και που θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Από φέτος στην εκπομπή, ειδικό ρόλο θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, που θα αναλύει τις φάσεις κάθε αγωνιστικής με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στην πρεμιέρα καλεσμένος θα είναι ο κεντρικός του Άρη, Ανδρέας Ανδρεάδης, που θα αναφερθεί στη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία, θα μιλήσει για τη νέα σεζόν και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχει ανάλυση των έξι αγώνων της πρεμιέρας, από τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports που καλύπτουν τα παιχνίδια, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και σχόλια των πρωταγωνιστών.

Κυκλοφορίες

33.400 φύλλα πούλησαν οι αθλητικές την Πέμπτη 29/10 (θυμίζω ότι δεν είχαν κυκλοφορήσει την Τετάρτη 28/10) και 30.870 την Παρασκευή 30/10, με το «Φως» σταθερά στην πρώτη θέση αλλά οριακά περαπάνω από τη «SportDay». Αναλυτικά…:

Πέμπτη 29/10: Φως των Σπορ 6.320, Sportday 6.310, Live Sport 4.210, Goal News 4.200, Ωρα των Σπορ 3.740, Πρωταθλητής 2.800, Γαύρος 2.260, Πράσινη 1.930, Πράσινη 820 , Αθλητική Ημέρα 810.

Παρασκευή 30/10: Φως των Σπορ 5.740, Sportday 5.010, Live Sport 4.250, Goal News 4.040, Πρωταθλητής 3.640, Ωρα των Σπορ 2.940, Γαύρος 2.070, Πράσινη 1.490, Γάτα 1.050, Αθλητική Ημέρα 640.

Απεργιακό

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών


Aπεργιακό φύλλο κυκλοφόρησαν οι εργαζόμενοι του "Αγγελιοφόρου", που όντας απλήρωτοι επί μήνες, έχασαν εν μία νυκτί τις δουλειές τους...

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

"Σεντόνι" στην TV, ΚΑΕ στα social media και πωλήσεις αθλητικών


Η Λίλα Κουντουριώτη στα καλύτερά της, χθες στη Nova.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ