MEDIA

"Σεντόνι" με Νεϊμάρ, Ρονάλντο και… Νικοπολίδη στην ΕΡΤ

"Σεντόνι" με Νεϊμάρ, Ρονάλντο και… Νικοπολίδη στην ΕΡΤ

Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Ρεάλ – Παρί, τη θεματολογία έχει σήμερα η αθλητική εκπομπή του καναλιού 9. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από την Cosmote TV μεταδίδονται οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του Champions League που ξεκινά από απόψε με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Το Cosmote Sport 1 δείχνει το Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και το Cosmote Sport 2 το Γιουβέντους - Τότεναμ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Αύριο, Τετάρτη μεταδίδονται από το Cosmote Sport 1 το Πόρτο - Λίβερπουλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου κι από το Cosmote Sport 2 το Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του απεσταλμένου Αντρέα Παλομπαρίνι.

Τη ματσάρα της Μαδρίτης μεταδίδει παράλληλα και η ΕΡΤ, καθώς επέλεξε το Ρεάλ – Παρί για να δείξει από τα πρώτα ματς της φάσης των "16" (δεν θα δείξει αγώνα την άλλη εβδομάδα, που διεξάγονται οι άλλες τέσσερις αγώνες). Θα βγει εκπομπή στις 21:10 με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος και η εκπομπή θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του ματς με εκτενή στιγμιότυπα από το Πόρτο – Λίβερπουλ.

H ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΗΝ COSMOTE TV

Η 22χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη (Νο 60 παγκοσμίως) αγωνίζεται στο τουρνουά Qatar Τotal Open και δίνει την πρώτη της αναμέτρηση απέναντι στη Ρουμάνα, Sorana Cîrstea (Νο38 στην παγκόσμια κατάταξη), στο πλαίσιο των "64" της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του τένις, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας στα ανοιχτά γήπεδα του Khalifa International Tennis and Squash Complex της Ντόχα, σήμερα Τρίτη 13/2, στις 16.30, ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το Cosmote Sport 7.

"H ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ" ΜΕ ΤΣΙΩΛΗ

Σήμερα, Τρίτη 13/2 στις 19:00 η εκπομπή "Η μπάλα στα δίχτυα" και ο Τάσος Ζαφειράκης στο Κανάλι 9 συνεχίζει να παρουσιάζει όλα τα νέα της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας και ο 19χρονος μέσος των "ροσονέρι" Λουάν Σκεντεράι. Η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη το Σάββατο στις 08:00 το πρωί από το Κανάλι 9 και είναι διαθέσιμη στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube.

Η ΕΡΤ3 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η Βέροια είναι ο επόμενος σταθμός των "Ειδήσεων των 19:00" και του "Κόσμου των Σπορ" της ΕΡΤ3 στο πλαίσιο των απευθείας μεταδόσεων από την ελληνική περιφέρεια.

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, οι "Ειδήσεις των 19:00" με τον Παναγιώτη Κώστα και με ένα δυναμικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, μεταδίδονται από την πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, συνδυάζοντας ειδήσεις από την επικαιρότητα με έρευνες, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για την ειδησεογραφία του τόπου. Νωρίτερα, στις 18:00, ο "Κόσμος των Σπορ" με τον Δημήτρη Δραγώγια, παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα με τοπικά θέματα του αθλητισμού.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ