Σε ποιο κανάλι προτιμά να βλέπει ειδήσεις ο πρωθυπουργός;

Οταν ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο γραφείο του, δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει… ζάπινγκ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Λένε, όσοι έχουν "θητεύσει", ότι το να είσαι πρωθυπουργός σου στερεί χρόνο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Αρκετοί τέως πρωθυπουργοί είχαν αναθέσει στο επιτελείο τους να ενημερώνει για τα όσα λέγονταν στα βραδινά δελτία ειδήσεως.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως, συχνά ρίχνει… καμιά ματιά. Κι αν κάποιος υποθέτει, και σωστά, ότι προτεραιότητα είναι η ΕΡΤ που ανέκαθεν και αναφανδόν προέβαλλε το εκάστοτε, και ανεξαρτήτως χρώματος, κυβερνητικό έργο, δεν είναι η μόνη του τηλεοπτική επιλογή.

Ο πρωθυπουργός βλέπει πάντα… ΑΝΤ1 και Νίκο Χατζηνικολάου. Προφανώς έχουν καλές σχέσεις. Όχι μόνο επειδή στον ΑΝΤ1 και στον "γνωστό άνκορμαν" παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρωθυπουργός αλλά, λένε (μεταξύ σοβαρού και αστείου) στα "πηγαδάκια" της Βουλής, χάρη στον Χατζηνικολάου ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να γίνει κυβέρνηση. Πώς; Δύο πρωθυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας… έπεσαν από την καρέκλα (και) ελέω δημοσιευμάτων της "Real News": ο Κώστας Καραμανλής με το –επικό- "κουρασμένος" και ο Αντώνης Σαμαράς με το "e-mail Χαρδούβελη".

ΟΚ, δεν άλλαξε η κυβέρνηση μόνο για αυτό, αλλά γιατί μια-δυο λεπτομέρειες να χαλάσουν την ιστορία;

Πάντως, όταν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο του και έχει χρόνο να κάνει ζάπινγκ στα δελτία, ξεκινά από Alpha και Αντώνη Σρόιτερ, κάνει ζάπινγκ μεταξύ Σίας Κοσιώνη και Μάρας Ζαχαρέας αλλά περισσότερη ώρα θα δει ΑΝΤ1...

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24