MEDIA

Σε κυριακάτικο "πρωινάδικο" ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Σε κυριακάτικο "πρωινάδικο" ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα είναι καλεσμένος της Αντελίνας Τελώνη-Βαρθακούρη στην πρωινή εκπομπή της Κυριακής (12/11,10:30) στην τηλεόραση του ΑΡΤ.

"Η μεγάλη ημέρα έφθασε"! Έτσι προαναγγέλλει την παρουσία του 49χρονου προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαρίνου Ουζουνίδη, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Καλημέρα, τι κάνεις" της τηλεόρασης του ΑΡΤ, Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" θα είναι ζωντανά στο στούντιο την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 10:30 και θα μιλήσει για τη θητεία του στον πάγκο του "Τριφυλλιού" και το μέλλον της ομάδας μεταξύ άλλων.

Σε κυριακάτικο "πρωινάδικο" ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη είναι σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, γιου του Γιάννη Πάριου. "Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ" ΣΤΟ ΑΡΤ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 10.30 ΜΕ 13.00 "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ" ΣΤΟ ΑΡΤ Την πιο γλυκιά καλημέρα του κόσμου σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες και όσους έχετε την γιορτούλα σας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ