EURO

Ant1: Το Σάββατο η πρεμιέρα της εκπομπής "Ο Δρόμος προς το Euro 2020"

Οι παρουσιαστές της εκπομπής ο Δρόμος προς το Euro, Αντώνης Καρπετόπουλος και Γιώργος Λιώρης
Οι παρουσιαστές της εκπομπής ο Δρόμος προς το Euro, Αντώνης Καρπετόπουλος και Γιώργος Λιώρης ANT1

Η τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 "Ο Δρόμος προς το Euro 2020" κάνει πρεμιέρα αύριο (24/04) στις 13:45, έχοντας ως προσκεκλημένους στις πρώτες δύο εκπομπές τους Θεόδωρο Θεοδωρίδη, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιώργο Καραγκούνη και Κατερίνα Στικούδη

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα στο Euro 2020 και σε αυτό θα μας βοηθήσει η αθλητική εκπομπή του Ant1 "Ο Δρόμος προς το Euro 2020" με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη.

Στην αυριανή (24/04, 13:45) πρώτη εκπομπή, καλεσμένοι θα είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος θα μιλήσει για το πλάνο της διοργάνωσης αλλά και για τη European Super League και η Κατερίνα Στικούδη.

Στην εκπομπή της Κυριακής (25/04) την ίδια ώρα, καλεσμένοι θα είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Καραγκούνης, οι οποίοι είναι και πρεσβευτές του Euro 2020.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του Ant1: "Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 σας βάζει στο κλίμα με την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020».

Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 13:45, και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε απευθείας σύνδεση με την Ελβετία, αποκαλύπτει τα πλάνα για τη μεγάλη διοργάνωση, αλλά και το παρασκήνιο από τη «διαμάχη» με την ευρωπαϊκή Super League! Στο στούντιο ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιώργος Λιώρης θα φιλοξενήσουν την Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα κινηθεί στους ρυθμούς της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δύο πρωταθλητές Ευρώπης έρχονται την Κυριακή 25 Απριλίου, στις 13:45, στον ΑΝΤ1! Οι Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Καραγκούνης αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από τον θρίαμβο του 2004 και, ως πρεσβευτές του επετειακού Euro 2020, μας βάζουν στο κλίμα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro 2020 με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1. Μη χάσεις στιγμή!

Πρεμιέρα τo Σάββατο 24 Απριλίου στις 13:45!

Παρουσίαση: Αντώνης Καρπετόπουλος – Γιώργος Λιώρης

Αρχισυντάκτης: Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Σκηνοθέτης: Αλέξης Βούλγαρης

Παραγωγή: Λίτσα Ιωάννου – Τερέζα Κουίκ

Συντακτική ομάδα: Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής, Νίκος Τζουάννης, Αποστόλης Λάμπος".

Photo Credits: Ant1

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ