MEDIA

Σ/Κ με Sport24 Radio, Τουρκία στον ΟΤΕ και… Κιούσης!

Σ/Κ με Sport24 Radio, Τουρκία στον ΟΤΕ και… Κιούσης!

"Jump Shoot" με Μέμο και Κουκλάκη, «Game of Tennis» με Χρήστο Κιούση, απορίες για την ΕΣΗΕΑ, ρεζιλίκια στο Mega. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από τον Sport24 Radio 103,3 και φυσικά από το sport24radio.gr θα καλυφθεί όλη η αθλητική δράση του 4μέρου! Ο Sport24 Radio στο διάστημα 19 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου είχε μέση διάρκεια ακρόασης 143,1 λεπτά, επίδοση που του έδωσε την πρώτη θέση σε μέση διάρκεια ακρόασης από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αττικής .

Τόσο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League όπως και όλες τις live μεταδόσεις μπορείτε να τις δείτε στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό by Sport24.gr .

Τουρκικό μπάσκετ στον OTE

Τα κανάλια OTE Sport καλωσορίζουν και επίσημα το τούρκικο πρωτάθλημα μπάσκετ όπου για την 9η αγωνιστική η Ανατολού Εφές μάχεται εναντίον της Τραμπζονσπόρ (Κυριακή στις 16:00, OTE Sport 6). Ο ΟΤΕ TV εμπλουτίζει και το μπασκετικό πρόγραμμά του με την προσθήκη της TBL.

Με Μέμο και Κουκλάκη

Στην αυριανή μπασκετική εκπομπή "Jump Shoot" με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ, στις 15:30, καλεσμένοι είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 1987 με την Εθνική, Μέμος Ιωάννου, και ο παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουκλάκης. Επίσης, τΤι έγινε στα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague, πόσο θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Σον Τζέιμς, φουλ δράση από την Α1 και το Eurocup, ανάλυση της Α2 με πλάνα και δηλώσεις, δράση από το ΝΒΑ και ρετρό από Α1 και Α2.

"Game of Tennis" με Χρήστο Κιούση

Σ/Κ με Sport24 Radio, Τουρκία στον ΟΤΕ και… Κιούσης!

Αύριο, Σάββατο στις 16:00 η εκπομπή «Game of Tennis» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης και στο focusfm.gr φιλοξενεί τον Χρήστο Κιούση από τους «Ράδιο Αρβύλα». Για τον ίδιο το τένις σημαίνει πολλά!

Με την ΕΣΗΕΑ τι γίνεται, όλα καλά;

Εξι μήνες συμπληρώνονται από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΣΗΕΑ και, μαντέψτε, ακόμη δεν έχει προεδρείο! Η Ενωση, ανύπαρκτη επί ημερών Μαρίας Αντωνιάδου, δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει ούτε συνδικαλιστικά, αλλά ούτε και διοικητικά. Και όχι μόνο δεν είναι σε θέση να καταβάλλει τους μισθούς και τα δώρα του προσωπικού και να δώσει τα εορταστικά βοηθήματα στους ανέργους συναδέλφους, αλλά κινδυνεύει να κληθεί να πληρώσει γύρω στις 690.000 ευρώ, που αποτελούν την τελευταία δόση προς τους ανέργους όπως καταγγέλλει η παράταξη των «Μαχόμενων Δημοσιογράφων»

Φως στην υπόθεση Γιακουμάκη απόψε…

…από την Αγγελική Νικολούλη, στις 23:50 στον Alpha. Το «Φως στο τούνελ» ανοίξει την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με νέα στοιχεία που καταρρίπτουν την υπόθεση αυτοκτονίας.

Πάει και πιο κάτω;

Σ/Κ με Sport24 Radio, Τουρκία στον ΟΤΕ και… Κιούσης!

Καταγγελία στο Α.Τ. Αμπελοκήπων κατέθεσαν χθες μέλη της Ένωση των Βέγκαν καθώς στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA «Καλημερούδια» με παρουσιάστρια την Ντορέτα Παπαδημητρίου εκτέθηκαν στο στούντιο ζώα (αγελάδα, αρνάκια, κότες) προς τέρψη του τηλεοπτικού κοινού αν και διά νόμου απαγορεύεται η χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους, όπως αναφέρει το zoosos.gr.

Δικηγόρος της Χρυσής Αυγής απώθησε δημοσιογράφο

Βαρύτατη καταγγελία ότι συνήγορος υπεράσπισης επιτέθηκε σε βάρος νεαρής γυναίκας η οποία παρακολουθεί τη διαδικασία κι ενός αλλοδαπού δημοσιογράφου κατατέθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο δικηγόρος φέρεται να χαστούκισε την κοπέλα στη διακοπή της δίκης και να απώθησε βίαια τον 28χρονο δημοσιογράφο που καλύπτει τη δίκη, Alp Kayserilioglu. Αναλυτικά εδώ .

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Σ/Κ με Sport24 Radio, Τουρκία στον ΟΤΕ και… Κιούσης!

Από τις αδυναμίες της στήλης η Φωτεινή Πετρογιάννης του «Λόγω TiVis», του Alpha.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ