MEDIA

Πώς θα καλύψει το ντέρμπι η Nova, ετοιμάζεται για F1 και MotoGP ο ΟΤΕ!

Πώς θα καλύψει το ντέρμπι η Nova, ετοιμάζεται για F1 και MotoGP ο ΟΤΕ!
Φορτούνης Μπεργκ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει την πλούσια αθλητική μιντιακή επικαιρότητα και τον ξεχωριστό τρόπο που μπορείτε να δείτε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι που κάνει τον κόσμο σου αλλιώς... αποκλειστικά στα κανάλια Novasports. Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 19:30 θα μεταδοθει ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας το ντέρμπι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και τα αθλητικά κανάλια της Nova, ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Ντέρμπι… από αύριο

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Παρασκευή 11 Μαρτίου εκτάκτως στις 19:00, θα παρακολουθήσουν στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, την τελευταία εκπομπή "Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το δικό μας ντέρμπι". Ο Γιώργος Λιώρης θα φιλοξενήσει τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, Άγγελο Στυλιάδη και Ηλία Βλάχο, που θα περιγράψουν το "αιώνιο" ντέρμπι με όλα τα νέα των δύο ομάδων, καθώς και τις τελευταίες δηλώσεις των προπονητών.

Σε ξεχωριστές ενότητες θα φιλοξενηθούν ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Κωνσταντάρας και Μαρία Φραγκάκη, που αποτελούν το πρωινό ραδιοφωνικό δίδυμο του Easy 97,2. Παράλληλα, θα γίνει αναφορά σε όλα τα αντίστοιχα " Classico" του πλανήτη. Τέλος, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις γνώριμες φωνές που δίνουν τον παλμό του αγώνα στις καυτές έδρες των δύο "αιωνίων" αντιπάλων.

Βραδιά Europa απόψε στον ΟΤΕ

Ολα τα αποψινά ματς του Europa League, πρώτη για τη φάση των "16", μεταδίδονται αποκλειστικά από τον OTE TV ενώ στο OTE Sport 1 από τις 20:00 θα υπάρξει κάλυψη όλων των αγώνων με την εκπομπή "Λεπτό προς λεπτό" σε παρουσίαση αρχικώς Πάνου Βόγλη και εν συνεχεία Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα ματς των 20:00 περιγράφουν οι Μιχάλης Τσόχος (Ντόρτμουντ - Τότεναμ), Δημήτρης Ξαρλής (Βασιλεία - Σεβίλλη), Πέτρος Δριτσάκος (Φενερμπαχτσέ - Μπράγκα) και Κώστας Ψάρρας (Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αντερλεχτ). Στα ματς των 22:05 ο απεσταλμένος του ΟΤΕ στην Αγγλία Χρήστος Σωτηρακόπουλος περιγράφει το μεγάλο ματς, και αγγλικό "εμφύλιο", Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον έτερο "εμφύλιο" Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια περιγράφει ο Τάσος Κολλίντζας και τα Βιγιαρεάλ - Λεβερκούζεν και Σπάρτα Πράγας - Λάτσιο οι Αλκης Τσαβδαράς και Μάνος Σπανόπουλος αντίστοιχα. Στη δε εκπομπή «UEFA Europa League Show» (OTE Sport 2, 18:30) θα προβληθούν ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις όπως των Μάικλ Οουεν, Αντερ Ερέρα, Μάρκο Ρόις και Πάκο Αλκάθερ.

Με Βετούλα και Σούλη η ΕΡΤ2

Το πιο κρίσιμο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, κόντρα στην Μπάμπεργκ, μεταδίδεται απόψε στις 21:00 από ΕΡΤ2 και ΕΡΤHD. Την περιγραφή θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η εκπομπή «Euroleague Show», την οποία θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου με καλεσμένους τους Νίκο Βετούλα και Βασίλη Σούλη. Για τον Sport24 Radio 103,3 περιγράφει ο Γιάννης Φιλέρης.

FA Cup στη Nova

Για τους λάτρεις του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου Αγγλίας «TheEmiratesCup»,οι μεταδόσεις για τη φάση των «8», ξεκινάνε την Παρασκευή 11 Μαρτίουστις 21:55με τον αγώνα Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας, που θα μεταδοθεί από τα Novasports1και Novasports1HDσε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν την περσινή πορεία όταν και έφτασαν στα ημιτελικά του θεσμού. Φέτος, απέκλεισαν Χάντερσφιλντ (με επαναληπτικό), Γουόλσολ και Γουέστ Μπρόμιτς. Οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν μόνο ομάδες τηςPremierLeagueκαι συγκεκριμένα τις Σαουθάμπτον, Στόουκ και Τότεναμ. Το Σάββατο 12 Μαρτίουστις 19:30τα Novasports2και Novasports2HDθα προβάλλουν τον αγώνα Έβερτον – Τσέλσισε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Λίγες ημέρες μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα από τη Γουέστ Χαμ, η Έβερτον υποδέχεται την Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Την Κυριακή 13 Μαρτίουστις 15:30, το Novasports6θα καλύψει το παιχνίδι Άρσεναλ – Γουότφορντσε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 2 ματς για να κάμψουν στον προηγούμενο γύρο την αντίσταση της Χαλ και απέναντι στη Γουότφορντ θα επιχειρήσουν να μην το επαναλάβουν. Στις 18:00θα ακολουθήσει στα Novasports2και Novasports2HDη αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμσε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ υποδέχεται τη φιλόδοξη Γουέστ Χαμ του Μπίλιτς και ο νικητής θα εξασφαλίσει μια θέση στους "4" του θεσμού. Οι δύο ομάδες διεκδικούν στα ίσα και μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Ζεσταίνονται… τα γκάζια

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της συμφωνίας της Formula 1 με την ΕΡΤ, ως είχαμε γράψει , ο ΟΤΕ TV αρχίζει την… αντίστροφη μέτρηση. Την Κυριακή 20 Μαρτίου TV θα μεταδώσει την πρεμιέρα του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 και την προσπάθεια των υπολοίπων κατασκευαστριών εταιριών να "ρίξουν" την Mercedes από την κορυφή του βάθρο, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα ξεκινά στον OTE TV και το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, στην πίστα Losail του Κατάρ.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, στην Μελβούρνη και το Αυστραλιανό Grand Prix (20/3), που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, μαζί με τα GP της Κίνας (17/4), της Μαλαισίας (2/10) και της Ιαπωνίας (9/10), ο OTE TV μας βάζει στο κλίμα με μία pre-season εκπομπή «Grand Prix», που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21.30, στο OTE Sport 5. Η εκπομπή μεταφέρει όλα όσα έγιναν στην Βαρκελώνη, στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης των 11 ομάδων του πρωταθλήματος της F1 και, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, Ερίκ Μπουγιέ, τον τεχνικό επικεφαλής της Williams, Πατ Σίμοντς και τον τεχνικό διευθυντή της Force India, Άντριου Γκριν. Επίσης, ο racing director της Pirelli, Μάριο Ίσολα, εξηγεί τους νέους κανονισμούς με τα ελαστικά στη Formula 1 & ο οδηγός της Renault, Τζόλιον Πάλμερ, μιλά για τη νέα «πρόκληση» στην καριέρα του, αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ