MEDIA

Πώς θα καλύψει η Nova το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ;

Πώς θα καλύψει η Nova το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ;
INTIME SPORTS

Συνολικά 20 κάμερες στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι, ποιο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της αγωνιστικής. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 20:30 θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD, στο NovaGO και στο Novasports.gr, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η pre game εκπομπή του ντέρμπι της Κυριακής θα ξεκινήσει από τις 17:00 στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών». Ο Γιάννης Καραλής με καλεσμένους θα μεταφέρει το παλμό και θα βάλει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του ντέρμπι.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 20:30 η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου, Αποστόλη Λάμπου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες (sky cam, steady cam, κ.α.). Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το τριήμερο Σάββατο 21 Οκτωβρίου – Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα δουν τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα στις 16:00 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, ΑΟΚ - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου στις 18:15 και Λαμία – Παναθηναϊκός στις 20:30 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα μεταδοθούν οι αγώνες, Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος στις 16:00 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και Πλατανιάς - ΑΕΛ στις 18:15 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Τέλος, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 19:30 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΑΕΚ - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ