MEDIA

Πώς η Νέγκα… τρόλαρε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο για τα χρωστούμενα!

Πώς η Νέγκα… τρόλαρε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο για τα χρωστούμενα!

Με ανάρτησή της η παρουσιάστρια, Αθηναΐς Νέγκα, θύμισε στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν δεδουλευμένα που πρέπει να καταβληθούν. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τις προάλλες αναφέραμε το ρεπορτάζ για το… κόψιμο της εκπομπής "Rodeo" από τον ΣΚΑΪ, που είχε να κάνει κυρίως με τα οφειλόμενα του καναλιού προς την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής.

Από την Τρίτη λοιπόν οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη "τελείωσαν" από τον ΣΚΑΪ (και, από ό,τι μαθαίνει η στήλη, συζητούν με το Epsilon TV…).

Η Νέγκα πάντως δεν το… άφησε έτσι. Γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, θέλησε να… θυμίσει στο κανάλι ότι υπάρχουν δεδουλευμένα που πρέπει να καταβληθούν. Και σε ανάρτησή της στο Instagram παρουσίασε ένα… ποντίκι υπολογιστή ως "ιδιοκτησία ΣΚΑΪ" και έγραψε:

"Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα. Να έρθει αντιπρόσωπός σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια. Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας".

Πώς η Νέγκα… τρόλαρε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο για τα χρωστούμενα!

Επικό!

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ