MEDIA

Πρόβλημα η κεντρική διαχείριση στη Super League

Πρόβλημα η κεντρική διαχείριση στη Super League

Η άρνηση των μελών της Super League να μπουν τέλος στις "εμπρηστικές" δηλώσεις προκαλεί σοβαρό πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση. Δεν "καρποφόρησε" η συνάντηση της Πέμπτης, συμφωνία για νέο ραντεβού.

Τούτο διαπιστώθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, και δη από κοινού, στη σημερινή συνάντηση ανθρώπων της Nova και της Super League. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Nova εδώ και καιρό είχε πιέσει προς την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League αλλά και για πολλά άλλα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφορικά με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. στη σημερινή συνάντηση ανθρώπων της Nova και της Super League διαπιστώθηκε, και δη από κοινού, ότι υπάρχει πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του συνεταιρισμού και είναι ανάγκη να αλλάξει άμεσα η όλη κατάσταση.

Από τον Μάιο του 2016 η Nova είχε καταθέσει τις προτάσεις της για τη μείωση των ομάδων σε 14 αρχικά και μετά σε 12, στην ανάδειξη του πρωταθλητή από τα play offs, στον αυστηρό οικονομικό έλεγχο των ΠΑΕ και να μπει ένα φρένο στις εμπρηστικές δηλώσεις των παραγόντων. Από το κανάλι επιχειρηματολογούν ότι η άρνηση των μελών της Super League έχει φέρει σε πτωτική πορεία την εμπορική αξία του πρωταθλήματος, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από την έκθεση των συμβούλων του συνεταιρισμού (Deloitte/PWC).

Η εν λόγω μείωση, σε συνδυασμό με τον φόρο 10% στη συνδρομητική τηλεόραση, έχει προκαλέσει σημαντική ζημία στη συνδρομητική γενικά αλλά και στη Nova ειδικότερα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, καταθέτοντας προτάσεις για το μέλλον της κεντρικής διαχείρισης της Super League. Ποιο θα είναι αυτό; Ευλόγως άγνωστο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ