MEDIA

Προσφυγές αδειών, Πολυτεχνείο και… CERN!

Προσφυγές αδειών, Πολυτεχνείο και… CERN!

ANT1 και Alpha προσέφυγαν κατά της κυβέρνησης για τις άδειες, προσεχείς εκπομπές και καλεσμένοι, τι ετοιμάζει η ΕΡΤ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τις προάλλες αναλύσαμε ενδελεχώς το χρονοδιάγραμμα για τον νέο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών αλλά… μη το δένετε και κόμπο ό,τι θα πέσουμε μέσα! Διότι το ρεπορτάζ μας ήταν σωστό αλλά τα νομικά είναι απρόβλεπτα…

Σήμερα άλλοι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, ο ANT1 και ο Alpha προστέθηκαν στην λίστα με εκείνους που έχουν ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να κριθούν αντισυνταγματικές και οι νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Ήδη στο ανώτατο δικαστήριο έχουν προσφύγει ΣΚΑΪ και Star αλλά και η Ένωση Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, τόσο κατά του αριθμού των αδειών που θα δοθούν, συνολικά επτά, όσο και για την τιμή εκκίνησης, που έχει προσδιοριστεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Άπαντες ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές οι σχετικές αποφάσεις, ως αντίθετες και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αλλά και την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Πανελλαδικά και στην prime time η εκπομπή «24 Ωρες Ευρώπη»

Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και της εξαιρετικής παρουσίασης όλων των ευρωπαϊκών θεμάτων από την Ιωάννα Δεμεντή η εκπομπή «24 Ώρες Ευρώπη» πλέον προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Extra Channel αλλά και σε όλη πλέον την Ελλάδα.

Πού; Κάθε Τετάρτη στις 22:00 στo Best TV ,κάθε Πέμπτη στις 20:30 στο Σύρος TV, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00 στο Πατρίδα TV, κάθε Σάββατο στις 18:30 στο Center TV, κάθε Κυριακή στις 23:00 στο Σητεία TV, κάθε Κυριακή στις 22:30 στο Ίριδα TV, κάθε Τρίτη στις 22:30 στο TRT και κάθε Κυριακή στις 21:30 στο Diktyo TV. Είναι η μοναδική εκπομπή ευρωπαϊκής ενημέρωσης που έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το Europarl TV και χαίρει άκρας εκτίμησης από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει φως στη δίκη του Πολυτεχνείου

H «Μηχανή του Χρόνου» σε παραγωγή Cosmote TV, έρχεται, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 21:00 με καινούριο επεισόδιο και ρίχνει φως στη δίκη του Πολυτεχνείου, μέσα από τις αποκαλυπτικές προσωπικές μαρτυρίες που συγκεντρώνει ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

Το δε ντοκιμαντέρ «Η δική μου Μυτιλήνη: 1925-1927», την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 21.00 μας μεταφέρει μέσα από 39 ερασιτεχνικές μικρού μήκους ταινίες -που τράβηξε την περίοδο 1925-27 ο επιχειρηματίας Μίτσας Κουρτζής-, στην Λέσβο της πολυτάραχης δεκαετίας του ’20, όταν η οικονομία του νησιού άρχισε να παρακμάζει.

Η ΕΡΤ στα… άδυτα του CERN

Η ΕΡΤ στα άδυτα του CERN στη Γενεύη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πιο τολμηρό πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας για τη Γέννηση του Σύμπαντος. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σε μια δημοσιογραφική αποστολή και έρευνα στο μεγαλύτερο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών στον κόσμο, συνομιλεί με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες για το πείραμα που αντιγράφει τις συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν αμέσως μετά το Big Bang.

Η Clip News γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας

Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ανανεωμένη διάθεση. Εδώ και 25 χρόνια, παρέχει ανελλιπώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποδελτίωσης τόσο των έντυπων μέσων, όσο και των νέων τεχνολογιών. Πιστή στις αξίες της, εισήγαγε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία εξειδικευμένης τεχνολογίας, με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη παροχή υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης, η Clip News απέκτησε νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα. Το νέο λογότυπο της εταιρείας είναι minimal και γεωμετρικό, με φρέσκια διάθεση και ζωντανά, δυναμικά χρώματα που αντιστοιχούν στους τρεις βασικούς τομείς της δραστηριότητας Monitoring Services, Reporting & Analysis και International Monitoring. Επίσης, η Clip News ανανέωσε την ιστοσελίδα της (clipnews.gr), ενώ παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο Mobile Application για iOS και Android, ώστε οι συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στα αποκόμματά τους όπου και αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας τις ίδιες δυνατότητες που δίνει και η πλατφόρμα της Clip News.

«Η Clip News είναι μια εταιρεία που αλλάζει και εκσυγχρονίζεται διαρκώς, καθώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Εστιάζουμε σε καινοτόμες υπηρεσίες Αποδελτίωσης, που εξυπηρετούν τις ανάγκες ενημέρωσης και ανάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Με την ευκαιρία των 25 χρόνων λειτουργίας, η Clip News ανανεώνει την εικόνα της, ώστε να αντανακλά τη δυναμική της ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Θεόφιλος Αργυριάδης.

Ζαχαράκη, Καϊλή και Μ. Παπαδοπούλου στο «Ακραίως»

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, αυτή την Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 10:00 το πρωί. Οι καλεσμένες σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της επικαιρότητας.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ