MEDIA

Προκριματικά Champions League και φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟ πήρε η Nova

Προκριματικά Champions League και φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟ πήρε η Nova

Διαμορφώνεται σταδιακά ο καλοκαιρινός τηλεοπτικός… χάρτης. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν γνωστό, και επίσημα, ότι η Nova έκλεισε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι , μεταδίδοντας την Παρασκευή το ματς με τη Βάτενς και προχθές Δευτέρα, το ματς με τη Λουντογκόρετς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Nova έχει κλείσει όμως κι άλλα… καλοκαιρινά πακέτα. Σύντομα θα ανακοινωθεί ότι έκλεισε ίδια συμφωνία για μετάδοση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν αρκετά φιλικά, θα ανακοινωθούν προσεχώς (με Κορτράικ και Αλκμααρ τα σίγουρα), ενώ για την «Ενωση» τα γνωστά ματς είναι (στην Πολωνία) με Καρπάτι Λβιβ στις 8 Ιουλίου, με Κορόνα Κιέλτσε στις 9 Ιουλίου, μάλλον με Μπνέι Σαχίν στις 15 Ιουλίου και άλλο ένα στις 14/7 για το οποίο αναζητείται αντίπαλος.

Συνάμα, από τη Nova θα μεταδοθούν οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι το «πακέτο» της κεντρικής διαχείρισης της διοργάνωσης ξεκινά από τα play offs του Αυγούστου και διαρκεί φυσικά μέχρι και τον τελικό, με τα δικαιώματα να ανήκουν στην Cosmote TV από τα play offs, και παράλληλα με την ΕΡΤ, από τους ομίλους και μετά (ένα ματς την εβδομάδα θα δείχνει η δημόσια τηλεόραση). Μέχρι και τον 3ο προκριματικό γύρο, δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση και οι ομάδες διαπραγματεύονται ατομικά τα δικαιώματα. Η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιουλίου, οι πρώτοι αγώνες 25-26 Ιουλίου και οι ρεβάνς 1-2 Αυγούστου.

Λίγο διαφορετική είναι η κεντρική διαχείριση στο Europa League, η οποία ξεκινά από τους ομίλους και μετά (και τα έχει η Cosmote TV), εξ ου και οι ελληνικές ομάδες θα διαπραγματευτούν ατομικά τα παιχνίδια τους μέχρι τότε.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ