MEDIA

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει πότε και που θα πληροφορηθείτε το νέο πρόγραμμα του Sport24 Radio, υπογραμμίζει την ανανέωση της συμφωνίας Sport 24 και NBA, αναλύει την υπερπαραγωγή της Nova για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, αποθεώνει τη Φαίη Σκορδά και αναφέρει και το ποιος είχε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα των εκλογών!

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του. Από τις 17:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, στις 20:30 θα ξεκινήσει στο Novasports 1 η μετάδοση του ντέρμπι σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ 00:00 από το Novasports 2.

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!


Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν τουλάχιστον 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες. Μεταξύ των οποίων θα είναι μια ultra high speed η οποία καταγράφει εικόνα με εξαπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές και προσφέρει μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια στο replay, ενώ είναι η κάμερα που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, δύο super slow motion (κάμερες που καταγράφουν με τριπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές), 2 crane cameras (κάμερα – γερανός πίσω από τα τέρματα) και ασύρματη steady cam. Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν δυναμικά πλάνα με κίνηση, πολύ κοντά στη δράση και η αίσθηση που έχει ο φίλαθλος είναι ότι βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και κοντά στους ποδοσφαιριστές. Και όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη πρόγευση των εκπλήξεων που ετοιμάζει η Nova για τους φίλους του ποδοσφαίρου, με ακόμα περισσότερες καινοτομίες στην παραγωγή αγώνων, που αναμένονται να εφαρμοστούν μέσα στον Οκτώβριο, τον μήνα των μεγάλων ντέρμπι.

Sport24 Radio και NBA Greece!

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!


Το Sport24 Radio ολοένα και δυναμώνει. Μεθαύριο, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, σωτήριου έτους 2015, ο Παντελής Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" το νέο πρόγραμμα του αθλητικού ραδιοσταθμού που γίνεται καθημερινή συνήθεια!

Συνάμα, και επειδή η αξία μιας συνεργασίας, όπως και σε μια σχέση, είναι ευθέως ανάλογη με τον χρόνο που επενδύεις σε αυτή, η 24MEDIA ανακοίνωσε ότι το SPORT24 παραμένει ο επίσημος προορισμός του NBA στην Ελλάδα για ακόμα τρία χρόνια! Περισσότερα εδώ

Η γιορτή του "εξάστερου"

Αύριο, Τετάρτη, στις 21:00 διεξάγεται το επετειακό, για τους "πράσινους", φιλικό με την Παρτίζαν και θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports όπως όλη η γιορτή, από τις 18:30 με τις βραβεύσεις στους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Αντώνη Φώτση και Στόγιαν Βράνκοβιτς και, κατόπιν, με το pre game ενώ στις 17:30 θα προβληθεί σε επανάληψη το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "Green Dream 5". Όλη η βραδιά θα μεταδοθεί απευθείας από τα Novasports 3, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova Go και από το Web TV του Novasports.gr.

Μεταδόσεις

Τίγκα στις... μεταδόσεις και το αυριανό πρόγραμμα ( δείτε ποιες και πόσες, εδώ ). Πλην του Παναθηναϊκός - Παρτίζαν, έχει και πολύ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κυρίως στον OTE TV. Ξεχώρισα τα Θέλτα - Μπαρτσελόνα από το OTE Sport 2 στις 21:00 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, Χοφενχάιμ - Ντόρτμουντ από το OTE Sport 3 επίσης στις 21:00 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Οικογενειακή υπόθεση

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!


Το χαρμόσυνο γεγονός ότι θα γίνει... θεία αποκάλυψε στον αέρα του "Live U" του Star η Πόπη Τσαπανίδου. Η αδελφή της και ρεπόρτερ της εκπομπής από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ipop.gr, Λία Τσαπανίδου γράφει... ιστορία στο Τσαπανιδέικο καθώς περιμένει αγοράκι, "αυτή η οικογένεια δεν είχε δει αρσενικό ποτέ" είπε η (μητέρα τριών κοριτσιών) Πόπη. Καλή λευτεριά!

Είδα, άκουσα, διάβασα (new entry)

Είδα: ότι το ανεξάρτητο ευρωπαϊκό think tank ”Bridging Europe” , το οποίο έχει έδρα την Αθήνα, είχε προβλέψει σχεδόν επακριβώς το αποτέλεσμα των εκλογών από τις 4 Σεπτεμβρίου. Τότε μάλιστα έδινε διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο 7,1%! Να μας πουν κι αν απόψε θα νικήσει η Μίλαν...

Ακουσα: τον Νίκο Αλέφαντο να χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον Μέσι της πολιτικής . Και δάκρυσα.

Διάβασα: το άρθρο" Ηρθε το τέλος των exit polls και των δημοσκοπήσεων; " στο news247.gr. Ρητορικό το ερώτημα, ε;

Σε 24''

* Ο δημοσιογράφος Αρης Γάτας κατέθεσε στον ΠΣΑΤ, μέσω του νομικού του συμβούλου, εισαγγελική παραγγελία για έγγραφο υπογεγραμμένο και με τη σφραγίδα του συνδέσμου που φέρεται να έχει εκδοθεί από τον ΠΣΑΤ, απευθυνόμενο προς την ΕΣΗΕΑ και στο οποίο παρουσιάζεται ως περιέχον καταγγελία εις βάρος του.

* Νέο... τσεκούρι στον ΑΝΤ1. Υστερα από το... τσουνάμι απολύσεων την άνοιξη, η ιδιοκτησία επέβαλλε 20% μειώσεις στους μισθούς, σε όλους ως και τον Δεκέμβριο και από Γενάρη... βλέπουμε.

* Ενας ΑΝΤ1 που, ειρήσθω εν παρόδω, "πάτωσε" την Κυριακή των εκλογών σημειώνοντας 7,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,3% στο δυναμικό κοινό, όταν η ΕΡΤ1 που βρέθηκε στην προτελευταία θέση σημείωσε 8,6% και 6,5% μέσους όρους αντίστοιχα.

* Football League: Κέρκυρα - Καλλιθέα της Παρασκευή 25/9 (18:00), ΑΕΛ - Λαμία (18:00) το Σάββατο 26/9 και Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά (18:00) τη Δευτέρα 28/9 οι πρώτες μεταδόσεις του OTE TV από τη φετινή Football League.

* To φράγμα των 4.000.000 κιλών τροφίμων έσπασε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ με τη συνεχή συμβολή όλων. Τους δύσκολους μήνες του καλοκαιριού και με ισχύ των capital controls χιλιάδες συνάνθρωποί μας δεν ξέχναγαν την προσφορά τους και τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώθηκαν 40.000 κιλά τροφίμων. Χιλιάδες μπράβο!

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Πρόγραμμα Sport24 Radio, εκλογές, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και... Φαίη!


Πρεμιέρα κάνει το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 10:00 και οι συντελεστές της εκπομπής, ως μέλη μίας ορχήστρας, εκτελούν ένα γνωστό συμφωνικό έργο για τις απαιτήσεις του τρέιλερ. Με τη Φαίη Σκορδά, better than ever...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ