MEDIA

Premier League: Για τρία ακόμη χρόνια στην Cosmote TV

Premier League: Για τρία ακόμη χρόνια στην Cosmote TV

Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της Premier League εξασφάλισε για τρία ακόμη χρόνια η Cosmote TV, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Το προσεχές διάστημα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μέσα από τα κανάλια της Cosmote TV έφτανε στη χώρα μας το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την τελευταία τριετία και το ίδιο θα συμβεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Premier League δεν αλλάζει τηλεοπτική στέγη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Cosmote TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος μέχρι το 2021! Με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται τις επόμενες μέρες.

Έτσι το συνδρομητικό κανάλι, μετά τα παιχνίδια του Champions και του Europa League, την La Liga, Bundesliga και Bundesliga 2, τη Liga NOS και το Κύπελλο Ελλάδας, διατηρεί στο αθλητικό του μπουκέτο το πλέον εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Στην Cosmote TV μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ ΑΕΚ στην Basket League, την VTB League, αλλά και σπουδαία τουρνουά τένις (ΑΤP World Tour Finals, Next Gen ATP Finals, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour 500 & επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP250 και WTA).

Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο μενού υπάρχουν οι μεταδόσεις των μεγάλων διοργανώσεων για την Formula 1 και τα MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series και Red Bull Air Race World Championship. Στο αθλητικό πρόγραμμα του συνδρομητικού ανήκουν και διοργανώσεις βόλεϊ, όπως το CEV Champions League και το Beach Volleyball World Tour.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ