MEDIA

Πού θα δούμε το φετινό Super Bowl;

Πού θα δούμε το φετινό Super Bowl;

Το βαρύτιμο τρόπαιο του NFL διεκδικούν οι πρωταθλητές της American Football Conference, Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς και οι ομόλογοί τους στη National Football Conference, Φιλαδέλφεια Ιγκλς.

Ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL, γνωστός ως Super Bowl, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό γεγονός των ΗΠΑ και οι συνδρομητές της Cosmote TV αλλά και της Nova θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά και σε ποιότητα εικόνας HD μέσα από το κανάλι FΟΧ Sports HD, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 4/2 (01:00, ξημερώματα Δευτέρας).

Το βαρύτιμο τρόπαιο του NFL διεκδικούν οι πρωταθλητές της American Football Conference, Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς και οι ομόλογοί τους στη National Football Conference, Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Το δημοφιλέστερο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αμερικής, που έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 τηλεθεατών, διεξάγεται φέτος στο «U.S. Bank Stadium» της Μινεσότα και πριν την έναρξη του αγώνα, η P!NK θα αναλάβει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο!

Ο ηθοποιός του Broadway και τραγουδιστής, Leslie Odom Jr. θα ερμηνεύσει το «America the Beautiful». Το show στο ημίχρονο του τελικού, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα και αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μουσικά event, θα αναλάβει για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Justin Timberlake.

Το FΟΧ Sports HD εκπέμπει μέσω Nova και Cosmote TV. Για τη Nova θα το περιγράψει ο Δημήτρης Καρύδας μαζί με τον επί σειρά ετών σχολιαστής του NFL, Πάρη Παπαέλληνα. Για την Cosmote TV, θα μεταδοθεί σε σχολιασμό των Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνου Σπανόπουλου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ