MEDIA

Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι καθοριστικές αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για πρόκριση στους "32" του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Οι τηλεοπτικές λεπτομέρειες για τις δυο ελληνικές ευρωπαϊκές μάχες και τα άλλα ματς.

Η 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League που θα αναδείξει τις ομάδες που θα καταλάβουν μία θέση στους 32 της διοργάνωσης διεξάγεται την Πέμπτη, 13/12, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν μία τελευταία ευκαιρία για πρόκριση. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κρίσιμες «μάχες» των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς και όλη τη δράση της 6ης αγωνιστικής, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Πριν τη «σέντρα» της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (19.55, COSMOTE SPORT 2HD), οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη μέσω της εκπομπής “UEFA Europa League Show” (18.00, COSMOTE SPORT 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Εκεί θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV Μιχάλης Τσόχος, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μέσω ζωντανής σύνδεσης τα τελευταία νέα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και τις τελικές επιλογές των δύο προπονητών.

Για την πρόκριση του «Δικέφαλου του Βορρά» χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα, η επικράτηση της Τσέλσι απέναντι στη Βίντι στην Ουγγαρία (19.55, COSMOTE SPORT 4HD). Με τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει το “Postgame Show” με όλο το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Στις 22.00, η σκυτάλη θα δοθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται την Μίλαν (COSMOTE SPORT 3HD). Ζητούμενο των «ερυθρολεύκων» είναι να νικήσουν τη Μίλαν, με σκορ 2-0 ή 3-1 ή και με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ. Πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, μέσα από την εκπομπή “Pregame Show” (21.00, COSMOTE SPORT 3HD). Στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τις ανάγκες της εκπομπής και της μετάδοσης, θα βρίσκονται οι Τάσος Κολλίντζας, Γιώργος Θαναηλάκης, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Μάνος Σπανόπουλος και Ανδρέας Σερεβέτας.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD για την παρουσίαση των στιγμιότυπων και των 24 αγώνων, τις αναλύσεις και τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών. Επίσης, την Πέμπτη 13/12, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με όλα τα γήπεδα όπου υπάρχει δράση, καθώς και αναλύσεις των αγώνων της ημέρας.

Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ