MEDIA

Πού και πότε θα δείτε Λίβερπουλ - Τσέλσι και άλλα σπουδαία αθλητικά γεγονότα

Liverpool's Mohamed Salah, left, and Liverpool's Roberto Firmino celebrate after Tottenham's Toby Alderweireld scores an own goal past his goalkeeper during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, and Liverpool's Roberto Firmino celebrate after Tottenham's Toby Alderweireld scores an own goal past his goalkeeper during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σημαντικές αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, αυτή την εβδομάδα.

Σημαντικές αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου και στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές ζωντανά και αποκλειστικά στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, αυτή την εβδομάδα.

Από την Premier League, εκτός από το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι (Κυριακή 14/4, 18.30), οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσω του COSMOTE SPORT 1HD τις αναμετρήσεις Τότεναμ-Χάντερσφιλντ (Σάββατο 13/4, 14.30), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (Σάββατο 13/4, 19.30), Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 14/4, 16.05) και Γουότφορντ-Άρσεναλ (Δευτέρα 15/4, 22.00).

Στο γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, το Σάββατο 13/4, στις 16.30, η Γκλάντμπαχ θα φιλοξενηθεί στο Ανόβερο (COSMOTE SPORT 6HD), η Βόλφσμπουργκ στη Λειψία (COSMOTE SPORT 2HD) και η Βέρντερ Βρέμης στο Φράιμπουργκ (COSMOTE SPORT 8HD). Την ίδια μέρα, στις 19.30 η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την Μάιντς (COSMOTE SPORT 3HD). Την Κυριακή 14/4, τα βλέμματα στρέφονται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου και αήττητης επί 9 συνεχόμενα παιχνίδια Μπάγερν Μονάχου, με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (16.30, COSMOTE SPORT 3HD).

Στην LaLiga Santander μετά την 31η αγωνιστική, ένας πόντος κρατά τη Σεβίλλη μακριά από τους ομίλους του UEFA Champions League της νέας σεζόν, ενώ στη ίδια κατηγορία ανήκουν η Χετάφε, μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας πόντος χωρίζει και την Αλαβές από την Ευρώπη, καθώς την τελευταία θέση κρατάει, μέχρι στιγμής η Βαλένθια. Μεταξύ των ματς που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ξεχωρίζουν τα: Εσπανιόλ-Αλαβές (Σάββατο 13/4, 14.00), Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα (Σάββατο 13/4, 19.30), Σεβίλλη-Μπέτις (Σάββατο 13/4, 21.45), Βαλένθια-Λεβάντε (Κυριακή 14/4, 21.45) και Λεγανές-Ρεάλ Μαδρίτης (Δευτέρα 15/4, 22.00). Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν στο COSMOTE SPORT 2HD.

Οι Μπενφίκα και Πόρτο συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετά από 28 αγωνιστικές. Αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Liga NOS, η Πόρτο θα παίξει εκτός έδρας με την Πορτιμονένσε (Σάββατο 13/4, 20.00, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ η Μπενφίκα υποδέχεται τη Βιτόρια Σετούμπαλ (Κυριακή 14/4, 22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV έχει ενδιαφέρον και για τους λάτρεις του τένις, καθώς τη Δευτέρα 15/4 ξεκινάει το ATP Masters 1000 Monte Carlo, το πρώτο από τα τρία 1000αρια της χρονιάς, που διεξάγονται σε χώμα. Μεταξύ των κορυφαίων παικτών, που θα παραστούν στη φετινή διαδικασία είναι και ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της εβδομάδας μέχρι τον τελικό της Κυριακής 21/4 (15.30) αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT6HD.

Τέλος, η 24η αγωνιστική της Betshop.gr Basket League ξεκινάει το Σάββατο 13/4 και οι φαν του μπάσκετ θα απολαύσουν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (15.45, COSMOTE SPORT 4HD) και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Προμηθέας Πάτρας (15.45, COSMOTE SPORT5HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ