MEDIA

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει την κάλυψη των δύο «αιωνίων» ντέρμπι του βόλεϊ, την παρουσίαση του δικτύου HellasNet και το γιατί αγαπάμε την Τζένη Μελιτά.

Δύο «αιώνια» ντέρμπι στο βόλεϊ στα κανάλια Novasports

Οι «αιώνιοι» παίζουν ντέρμπι στο βόλεϊ μόνο στα κανάλια Novasports, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 18:00 οπότε θα ξεκινήσει η κάλυψη των δύο «αιωνίων» ντέρμπι, με την αρχή να γίνεται από την αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο σχόλιο η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volley League. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Τα δύο «αιώνια» ντέρμπι, θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές Forthnet/Nova.


Η παρουσίαση της HellasNet

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet


Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, με το μήνυμα «Ολη η Ελλάδα ένα κανάλι» ανακοινώθηκε χθες η έναρξη του νέου τηλεοπτικού δικτύου HellasNet. Ο Γιάννης Καραγεώργης και το διοικητικό συμβούλιο της HellasNet παρουσίασαν το όραμα του νέου τηλεοπτικού δικτύου καθώς και το τηλεοπτικό πρόγραμμά του. Εντεκα κανάλια, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας συνεργάζονται μαζί της. H προσέλευση στην εκδήλωση ήταν μεγάλη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ, τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο και όλοι μαζί καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο δίκτυο.


Οταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη…

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet


και τους δημιουργούς». είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» και το «ΕΠΙΣΚΥΡΟΝ» αύριο, Παρασκευή 4/12 ώρα 19:30 στο Ιδρυμα ΖΗΣΗ (Κολοκοτρώνη 5, στο κέντρο του Χαλανδρίου). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου και είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μας συνθέτη και φίλο του ποδοσφαίρου Μίκη Θεοδωράκη για τα 90 χρόνια του.

Για την κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου συζητούν οι Γιώργος Μαρκόπουλος (ποιητής),– Κυριάκος Χήνας (ιστορικός), Πέτρος Ζουμπουλάκης (ζωγράφος), Θανάσης Κάππος (συγγραφέας), Θάνος Μικρούτσικος (μουσικοσυνθέτης), Δημήτρης Αρβανίτης (γραφίστας) και Χριστόφορος Κάσδαγλης (συγγραφέας). Συντονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης. Θα παρευρεθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Xρήστος Αρδίζογλου, Τάκης Λουκανίδης, Νίκος Σαργκάνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Καραγκούνης και άλλοι.


SportKit.gr: "Ένα βραβείο, μία νέα αφετηρία"

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet


Το SportKit.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό marketplace της 24ΜEDIA το οποίο μόλις συστήθηκε στο κοινό, κέρδισε το πρώτο του βραβείο μερικούς μήνες μετά. Το εν λόγω site, παρουσιάζει τόσο πρωτογενές όσο και εμπορικό περιεχόμενο όντας παράλληλα μία καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει αθλητικά προϊόντα και όχι μόνο από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα e-shops με εύχρηστο τρόπο σε desktop αλλά και mobile περιβάλλον.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τις διαφοροποιήσεις και τις καινοτομίες του SportKit.gr αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή των Lighthouse E-volution Awards 2016, η οποία του απένειμε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Affiliate Site. H 24ΜEDIA συνεργάστηκε με την εταιρεία Protean Technologies για την ανάπτυξη του SportKit.gr, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για εφαρμογές e-business και e-commerce παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η Ελένη Χατζημήτσου, Director of Group Business Developmentτης 24ΜEDIA δήλωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για το SportKit.gr στο ξεκίνημα του. Είναι ίσως το καλύτερο καλωσόρισμα που θα μπορούσε να έχει η 24ΜΕDIA στο χώρο του e-commerce & του ηλεκτρονικού επιχειρείν και η εν λόγω αναγνώριση μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του site. Ευχαριστούμε θερμά την Linkwise και την Protean Technologies για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία στην ανάπτυξη του SportKit.gr”.


Τσίπρας; Ακυρο.



«Live News» με Ευαγγελάτο

«Ο τηλεθεατής θα έχει τον πρώτο λόγο» είναι το μόνο της καινούργιας εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 18:45 μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Και αποτελεί προϊόν της συνεργασίας των newsit.gr και parapolitika.gr. Τη σκηνοθεσία της καθημερινής εκπομπής θα κάνει ο Γιώργος Κανάκης, την αρχισυνταξία ο Αντώνης Τσολιάς, την οργάνωση παραγωγής ο Μιχάλης Κοντογιάννης και τη διεύθυνση παραγωγής η Κατερίνα Καραθανάση.


Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Πότε καρφώνουν οι «αιώνιοι» στη Nova, πρεμιέρα για την HellasNet


Η φάση είναι Αιγάλεω και τα δεδομένα δύο: Τζένη Μελιτά το πρώτο, Oneman.gr το δεύτερο.


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ