MEDIA

Πογκρόμ απολύσεων στο αθλητικό του ΣΚΑΪ

Πογκρόμ απολύσεων στο αθλητικό του ΣΚΑΪ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποψιλώθηκε το τμήμα του καναλιού του Φαλήρου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ολοένα και συρρικνώνονται τα αθλητικά στον ΣΚΑΪ, με τις εξελίξεις να τρέχουν παράλληλα με αυτές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό. Όχι τυχαίο.

Αρχικώς είχε κοπεί η κυριακάτικη εκπομπή "Kick Off" που μετέδιδε στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ήτοι σταμάτησε η συνεργασία με παρουσιαστές και σχολιαστές. Και, σήμερα, αποχώρησαν από το αθλητικό τμήμα του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου η Χριστίνα Βραχάλη, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημήτρης Βάλσαμος και ο Νίκος Σάλτας.

Από τη μια, προκαλεί εντύπωση μιας και ο ΣΚΑΪ μας… είχε συνηθίσει σε αθλητικό περιεχόμενο, μεταδίδει άλλωστε τα ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ είχε δείξει και το Copa America. Από την άλλη όμως, βλέποντας και ανάλογες κινήσεις και σε άλλα μέσα του Γιάννη Αλαφούζου, είναι εμφανής πια η (επιχειρηματική) αποστροφή του για καθετί αθλητικό.

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

1.120.000 τηλεθεατές είδαν την Τετάρτη το "Τατουάζ" στον Alpha με μέση τηλεθέαση 11,7% και μέσο μερίδιο 28,2%. Το Γιουβέντους – Ολυμπιακός είδαν… λιγότεροι στην ΕΡΤ (1.105.00 με 10,6% και 25,3% αντίστοιχα).

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

* Αγώνας για τη Handball Premier από την ΕΡΤ, που πήρε τα δικαιώματα, αύριο Σάββατο στις 15:00 με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός από την ΕΡΤ3.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ