MEDIA

"Pick n’ Roll" με Παναγιώτη Γιαννάκη και... Τιτ Σοκ!

"Pick n’ Roll" με Παναγιώτη Γιαννάκη και... Τιτ Σοκ!

Πλούσια σε θεματολογία η εκπομπή της Τρίτης "Pick n’ Roll" στο Cosmote Sport 4 με Παναγιώτη Γιαννάκη και... Τιτ Σοκ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, επισκέπτεται το στούντιο της εκπομπής «Pick n’ Roll» και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του «Δράκου» στον Βασίλη Σκουντή, την Τρίτη 24/4 στις 18:30 στο Cosmote Sport 4.

Μέσα από την εκπομπή, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν επίσης τη συνέντευξη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τιτ Σοκ στον Θανάση Ασπρούλια, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε αναδρομή στα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο παλιός All Star του ΝΒΑ, Κάρλος Μπούζερ «ξετύλιξε» στην κάμερα της cosmote TV το κουβάρι της καριέρας του. Ο παλιός άσος των Καβαλίερς και των Τζαζ μίλησε στον Κώστα Κατέβα και αναφέρθηκε στην 13ετη θητεία του στο ΝΒΑ, αλλά και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Στο πρόγραμμα του «Pick n’ Roll», συμπεριλαμβάνεται όπως κάθε εβδομάδα πλήρης ενημέρωση από τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, καθώς και για τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συγκλονιστική σειρά των Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς, από τον Άρη Μπάρκα.

Παράλληλα μέσα από τη στήλη «Ρετρό Ιστορίες» γίνεται αναδρομή στο 1994, οπότε και ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον κέρδισε την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αφήνοντας δεύτερο τον Σακίλ Ο Νιλ.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ