MEDIA

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

Έφυγε απ' τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01) ο δημοσιογράφος, Θεόδωρος Μιχόπουλος από ανακοπή καρδιάς.

Την τελευταία που πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος. Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα Μέσα ενημέρωσης.

Ο Μιχόπουλος απεβίωσε στις 3:30 ξημερώματα Κυριακής στο Ιπποκράτειο, όπου μεταφέρθηκε από ανακοπή καρδιάς όπου μεταφέρθηκε. Στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, υπήρξε μέχρι και πρόσφατα υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος εργάστηκε επί σειρά ετών στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, ενώ ήταν αρθρογράφος της εφημερίδας "Η Εποχή". Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται: "Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος".

Τη θλίψη του για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης: "Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε ένας διαπρεπής δημοσιογράφος που καθ’ όλη την πολυετή πορεία του, τόσο στα ραδιοτηλεοπτικά όσο και στα έντυπα Μέσα, τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή ως λειτουργός τον χώρο της ενημέρωσης. Τον Θοδωρή διέκριναν πάντα το ήθος, η ακεραιότητά και η ευγένεια, καθιστώντας τον παράδειγμα στους νεότερους δημοσιογράφους. Πάνω απ’ όλα όμως ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν ένας καλός φίλος, ένας συνεπής σύντροφος της ανανεωτικής, κομμουνιστικής και της ευρύτερης ριζοσπαστικής Αριστεράς. Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την αιφνίδια απώλειά του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

"Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: "Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ