MEDIA

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Η κάλυψη του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός από τη Nova και του ματς της Εθνικής στο Μπέλφαστ από ΕΡΤ και ΟΤΕ, το... καραπιαλίζειν "Φωτός" και "Πρωταθλητή", πώς ήσουν και πώς έγινες (new entry). Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Διπλή... Εθνική

Αύριο, Πέμπτη, έχει και Εθνική. Αδιάφορο μεν, διότι τα έκανε μούσκεμα αλλά δεν παύει να έχει το ενδιαφέρον του. Το ματς της Εθνική μας στο Μπέλφαστ ενάντια στη Βόρεια Ιρλανδία για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016 ξεκινά στις 21:45 και μεταδίδεται παράλληλα από ΕΡΤ και ΟΤΕ. Για την ΕΡΤ1 θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος και για το OTE Sport 1 ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Όλη η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιρο στον OTE TV, που από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου θα καλύψει τις προσπάθειες των Εθνικών ομάδων για πρόκριση στο Euro του 2016. Με 33 μεταδόσεις αγώνων αλλά και με την καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Στο Δρόμο για την Γαλλία» (23:45, OTE Sport 1) με τους Γιώργο Θαναηλάκη, Βασίλη Σαμπράκο, Τάσο Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχο, που ξετυλίγει όλο το φιλμ της αγωνιστικής δράσης με εντυπωσιακά στιγμιότυπα και πλούσιο ρεπορτάζ από τα γήπεδα, τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα από τα προκριματικά του EURO. Δείτε το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

Ωρα... clasico, 21:00!

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Αύριο, Πέμπτη διεξάγονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ ( οι δύο πρώτοι σήμερα ). Στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Και για τη συνέχεια υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ οι Χρήστος Καούρης και Σπύρος Δημολίτσας.

Από τις 20:00 οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με το pre game show που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 21:00, οι δύο «αιώνιοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΣΕΦ, σ’ ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΣΕΦ, θα ξεκινήσει η «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και όλη την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν και ηχητικά από το web TV του novasports.gr.

Καραπιαλίζειν

Το "Φως των Σπορ" κυκλοφόρησε σήμερα με συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη να υποστηρίζει ότι ο Κώστας Φορτούνης του θυμίζει τον Βασίλη Καραπιάλη (μεταξύ άλλων) και ο "Πρωταθλητής" έχει με συνέντευξη του ίδιου του Καραπιάλη να δηλώνει ότι ο Φορτούνης είναι ο διάδοχός του! Δείτε το, στα πρωτοσέλιδα.

Εκπλήσσει το beIN

To beIN Sports, της Qatari Sports Investments, προχωρεί στη δημιουργία και κινηματογραφικού καναλιού που θα μεταδίδει περιεχόμενο από τα στούντιο του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το broadcastprome.com το μπουκέτο θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικά κανάλια και κανάλια ντοκιμαντέρ, αν και στην πρώτη φάση θα υπάρξει μόνο το λανσάρισμα του beIN Movies.

Ζάπλουτο... διαζύγιο

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Το διαζύγιο της Ελληνίδας δημοσιογράφου Φανής Γραμματικογιάννη και του ζάμπλουτου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ, έχει γίνει talk of the town στην Κωνσταντινούπολη. Οι δικηγόροι του ζευγαριού προσπαθούν να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2008, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν το 2009 στο Μανχάταν και το 2012 απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Τον Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Φήμες ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, όμως ποτέ αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν...

Πώς ήσουν και πώς έγινες (new entry)

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Ήταν ένα όμορφο ξανθό παιδάκι όταν υποδυόταν τον πασίγνωστο και πολυαγαπημένο «Ντένις τον τρομερό», το οποίο δεν άφηνε σε ησυχία τον αγαπημένο του "μίστερ Τζορτζ". Ο Ντένις, κατά κόσμον Μέισον Γκαμπλ, μεγάλωσε και σήμερα είναι 29 ετών. Σπούδασε οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο UCLA, ενώ στη συνέχεια άλλαξε πεδίο και ασχολήθηκε με τη θαλάσσια βιολογία.

Καταδίκη

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

Γαλλικό δικαστήριο καταδίκασε τις διευθύνσεις των εβδομαδιαίων περιοδικών Voici και VSD να καταβάλουν εκάστη το ποσό των 1.500 ευρώ ως πρόστιμο διότι δημοσίευσαν την περασμένη άνοιξη φωτογραφίες της Ζουλί Γκαγιέ, της συντρόφου του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διαμονή της για ένα Σαββατοκύριακο σε μια προεδρική κατοικία. «Πρόκειται για την αναγνώριση του δικαιώματος του σεβασμού της προσωπικής ζωής, κανείς δε μπορεί να τραβάει φωτογραφίες στο εσωτερικό ενός ιδιωτικού χώρου, πρόκειται για μια σοβαρή εισβολή» σχολίασε ο Ζαν Ενοσί, δικηγόρος της Γκαγιέ και του πατέρα της.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Πέμπτη με... clasico στο ΣΕΦ και Εθνική

"Parole, Parole, Parole!" ονομάζεται η νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια που ξεκινάει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο Espilon TV και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23:00. Στην αρχισυνταξία είναι η Χρύσα Ζορκάδη και στη δημοσιογραφική Ομάδα οι Μενέλαος Κόκορης, Νόρα Παπαϊωάννου, Εύη Γιαρκιά, Δήμητρα Βουρδούκα, Ντενίς Βισβάρδη, Αντώνης Τριανταφυλλίδης,

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ