MEDIA

Πάσχα; Μπάλα… κανονικά

Πάσχα; Μπάλα… κανονικά

Μεταδόσεις το διήμερο του Πάσχα από ποδόσφαιρο, βόλεϊ, Formula 1 και σνούκερ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Καίτοι λείπουν οι ελληνικοί αγώνες, το πρόγραμμα είναι πλουσιότατο τηλεοπτικά, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Κυριαρχεί όμως ο μεγάλος επαναληπτικός των κορίτσαρων του Ολυμπιακού, σήμερα στις 16:00 στην Προύσα ενάντια στην Μπούρσα με live κάλυψη από το Cosmote Sport 6 για το Challenge Cup.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο διεξάγεται ολόκληρη η αγωνιστική στο Campionato και μάλιστα με Derby della Madonnina νωρίς νωρίς, στις 13:30: Ιντερ - Μίλαν. Η Γιούβε παίζει στη Πεσκάρα πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα και η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα.

Για την Premier League αύριο, Κυριακή του Πάσχα, η πρωτοπόρος Τσέλσι του Αντόνιο αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο ενώ μέσω των αγώνων των «κόκκινων διαβόλων» με την Αντερλεχτ ενώ μία μέρα νωρίτερα η Τότεναμ των επτά σερί νικών υποδέχεται την Μπόρνμουθ (14:30).

Τρεις νίκες στους έξι εναπομείναντες αγώνες θέλει η Μπάγερν για να πανηγυρίσει τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο της στην Bundesliga, σήμερα παίζει στο Λεβερκούζεν ενώ έχει… ανάψει η μάχη στην ουρά.

72, 69 και 62 οι βαθμοί των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στην πρώτη τριάδα της Primera, με τη Ρεάλ να έχει ένα ματς λιγότερο και την άλλη Κυριακή να διεξάγεται στο clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ωστόσο μεσολαβούν οι ρεβάνς με Μπάγερν, Γιουβέντους και Λέστερ και για τις τρεις! Και παίζουν όλες, σήμερα: Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρεάλ Μαδρίτης στις 17:15, Ατλέτικο – Οσασούνα στις 19:30 και Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ στις 21:45. Όλα τα προαναφερθέντα μεταδίδονται από την Cosmote TV, δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Για το Championnat η πρωτοπόρος Μονακό, πριν τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ, υποδέχεται σήμερα (18:00) την Ντιζόν και αύριο, Κυριακή στις 22:00, η Μαρσέιγ τη Σεντ Ετιέν, με μεταδόσεις από τα κανάλια Novasports.

Η δε Formula 1 μεταφέρεται στο Μπαχρέιν για τον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Ferrari και Mercedes έχουν από μία νίκη η καθεμιά τους στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου στις 18:00 από την ΕΡΤ αλλά και από την Cosmote TV.

Τέλος, για τους λάτρεις του σνούκερ, από σήμερα μέχρι και την Πρωτομαγιά διεξάγεται στο Σέφιλντ το ετήσιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με κάλυψη από τα κανάλια Eurosport .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ