MEDIA

Πανιώνιος: Στη NOVA και την επόμενη σεζόν οι "κυανέρυθροι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η NOVA ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί με τον Πανιώνιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μεταδίνοντας όλα τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και τα φιλικά προετοιμασίας.

Στη NOVA θα βρει τηλεοπτική στέγη ο Πανιώνιος και την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε πως θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του "Ιστορικού". Θυμίζουμε βέβαια πως οι "κυανέρυθροι" θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με -6 βαθμούς λόγω της μη αδειοδότησης και θα 'χουν και περιορισμό μετεγγραφών, όπως συνέβη πέρυσι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

"Ο Πανιώνιος συνεχίζει να «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη σεζόν 2019-2020 της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Ιστορικού» στους εντός έδρας αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία κανάλια της χώρας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις καλύτερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ