MEDIA

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΙΒΕΡΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΙΒΕΡΣ ICON

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός στο COSMOTE SPORT 4HD, την Δευτέρα 29/1 στις 19.00. (VIDEO)

Το μπασκετικό ντέρμπι των "αιωνίων" πλησιάζει. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στο COSMOTE SPORT 4HD, την Δευτέρα 29/1 στις 19.00.

Η πρώτη σύνδεση με το ΟΑΚΑ θα γίνει στις 17.00, μέσα από την οποία θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων, δηλώσεις παικτών και προπονητών, πλάνα μέσα από τα αποδυτήρια, αλλά και όσα θα πουν οι Τσάβι Πασκουάλ και Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες τους, πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν το τζάμπολ του ματς που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League (19.00), θα παρακολουθήσουμε όσα έγιναν και στα δύο προηγούμενα "clasico", στο πλαίσιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Σκουντής θα περιγράψει το ματς, έχοντας στο πλευρό του για τον σχολιασμό του αγώνα τον πρώην παίκτη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Δημήτρη Παπανικολάου. Παράλληλα, οι Ρήγας Δάρδαλης, Κώστας Κατέβας, Άρης Μπάρκας και Πάρης Τσελεπίδης, θα σχολιάζουν οτιδήποτε συμβαίνει εντός γηπέδου, ενώ η παρακάμερα του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου θα καταγράφει όλο το παρασκήνιο.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει post-game show με live συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ θα υπάρξει και ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε στατιστικές αναλύσεις, αλλά και τα highlights της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ