MEDIA

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε Sport24 Radio και Cosmote TV

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε Sport24 Radio και Cosmote TV
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (04/06, 21:00) υποδέχεται στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" τον Παναθηναϊκό, με τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League να είναι στο 1-1.

Τον αγώνα θα ακούσετε φυσικά από το Sport24 Radio 103,3! Στην μετάδοση ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Γιώργο Οικονόμου. Αμέσως μετά σχόλια, ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών είναι στους 103,3!

Στις 00:00 οι γραμμές... ανοίγουν με τους Ηρακλή Αντύπα, Κώστα Γκότζο και Άκη Γεωργίου να είναι στο στούντιο. Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια... άκου Sport24 Radio 103,3!

Τηλεοπτικά, μεταδίδεται από το Cosmote Sport 4 με εκπομπή που ξεκινά στις 19:30. Τον αγώνα περιγράφει ο Ρήγας Δάρδαλης, με τους Άρη Μπάρκα και Κώστα Κατέβα στο ρεπορτάζ.

Ρεκόρ τηλεθέασης

Το Eurosport γιορτάζει τη μαζική επιτυχία τηλεθέασης για την κάλυψη του 100ού Γύρου Ιταλίας, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Ολλανδός, Tom Dumoulin.

Το κανάλι σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στον μέσο όρο τηλεθεατών, ενισχύοντας έτσι τη θέση του ως "Σπίτι της Ποδηλασίας" στην Ευρώπη.

Ο Giro 2017 είναι και επίσημα ο Γύρος Ιταλίας με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στα 15 χρόνια που καλύπτεται τηλεοπτικά από το Eurosport.

Το δραματικό, τελευταίο ετάπ ατομικής χρονομέτρησης στο οποίο ο Dumoulin ανέτρεψε μία διαφορά 53ών δευτερολέπτων από τον Nairo Quintana, καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες τον αριθμό ρεκόρ των 4,8 εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Επίσης, στις 24 ημέρες του αγώνα σημειώθηκαν τα υψηλότερα, κατά μέσο όρο, ποσοστά τηλεθέασης με 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε καθένα από τα 21 ετάπ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ