MEDIA

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης μάχης

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης μάχης
EUROKINISSI

Το Europa League επιστρέφει στα κανάλια COSMOTE SPORT με την εντός έδρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και 12 ακόμα αγώνες που θα διεξαχθούν την Πέμπτη (20/2).

Το UEFA Europa League επιστρέφει ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT με την εντός έδρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και 12 ακόμα αγώνες που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 20/2, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «32».

Εκτός από την αγωνιστική δράση, στο πρόγραμμα μεταδόσεων συμπεριλαμβάνεται και η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού που θα βγει ζωντανά από το «Γ. Καραϊσκάκης» σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα και θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE SPORT 1HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV (Τετάρτη 19/2, 16.30).

Την Πέμπτη 20/2, πριν Ολυμπιακός και Άρσεναλ συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν με την εκπομπή UEFA Europa League Show (18.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με το γήπεδο, θα παρουσιαστούν θέματα για όλα τα ματς της βραδιάς, ενώ θα προβληθεί και συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού των «ερυθρολεύκων» Ουσεϊνού Μπα . Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, αναφέρθηκε στην ένταξή του στην ομάδα του Πειραιά και στις προσδοκίες που έχει από τη μελλοντική του πορεία σε αυτή.

«Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ, πέρυσι τέτοια εποχή που αγωνιζόμουν στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, πως μετά από έναν χρόνο θα έπαιζα σε νοκ άουτ φάση του UEFA Europa League. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και θα την εκμεταλλευτώ, βγάζοντας τον καλύτερο μου εαυτό και δίνοντας ό,τι μπορώ στην ομάδα μου. Είναι μια ανταμοιβή για μένα. Μου δείχνει πως ο προπονητής κάτι είδε σε μένα».

Μία ώρα πριν από τη «σέντρα», το σκηνικό θα μεταφερθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” με το Pre Game Show του αγώνα (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & ταυτόχρονα στο YouTube κανάλι της COSMOTE TV). Εκεί θα βρίσκεται ο Tάσος Κολλίντζας, ο οποίος μαζί με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο, θα προσεγγίσουν τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, την οποία θα περιγράψει στις 22.00 ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, το UEFA Europa League Show θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD με την ψηφιακή ανάλυσή του, καθώς και με ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Πέτρο Δριτσάκο, θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ