MEDIA

Ολη η δράση των προημιτελικών του Champions League στην Cosmote TV

Ολη η δράση των προημιτελικών του Champions League στην Cosmote TV

Το UEFA Champions League φτάνει στην προημιτελική φάση και οι συνδρομητές των καναλιών Cosmote Sport, θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση σε όσα γήπεδα διαμορφωθούν εξελίξεις. Στις 23.45, συντονιζόμαστε στο Cosmote Sport 2HD για την εκπομπή, “UEFA Champions League Show”.

Το UEFA Champions League φτάνει στην προημιτελική φάση και οι συνδρομητές των καναλιών Cosmote Sport, θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση σε όσα γήπεδα διαμορφωθούν εξελίξεις, στην κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση.

H Mπαρτσελόνα ανανέωσε την παρουσία της στα προημιτελικά του UEFA ChampionsLeague, για 10η διαδοχική σεζόν. Ανέτρεψε το 0-4 του πρώτου ματς με τη Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας 6-1 στο "Καμπ Νου" και στους "8" θα συναντήσει τη Γιουβέντους. Είναι το πρώτο παιχνίδι των “μπλαουγκράνα” με τους πρωταθλητές Ιταλίας, μετά τον τελικό του 2015, όταν οι Καταλανοί πάτησαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Τορίνο, τη Μεγάλη Τρίτη 11/4, στις 21.45 και θα τον παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά, στο Cosmote Sport 2HD. Η "μεγάλη κυρία" δεν έχει χάσει στην έδρα της, από τον Απρίλιο του 2013. Έκτοτε μετρά 11 νίκες και 10 ισοπαλίες. Ο απεσταλμένος των καναλιών Cosmote Sport στην Ιταλία, Αντρέα Παλομπαρίνι θα μας μεταφέρει τον παλμό, μαζί με τις τελευταίες εξελίξεις, μέσω της σύνδεσης που θα γίνει με την εκπομπή “UEFA Champions League Show”, στις 20.00 (Cosmote Sport 2HD).

Οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα μας ενημερώσουν, μέσω του “UEFA Champions League Show” και για το δεύτερο ματς της ημέρας, το Ντόρτμουντ-Μονακό (COSMOTE SPORT 1HD). Η παρέα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που έχει χάσει μόνο μια φορά στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο “BVB Stadion Dortmund”, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την εκπρόσωπο του Πριγκιπάτου, η οποία φτάνει στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15. Στις 23.45, στο Cosmote Sport 2HD, θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Μεγάλη Τετάρτη 12/4, στις 21.45, ξεχωρίζει το Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης (Cosmote Sport 2HD) όπου ο μαθητής, Ζινεντίν Ζιντάν θα βρει απέναντί του τον δάσκαλό του, Κάρλο Αντσελότι. Οι ομάδες τους έχουν βρεθεί 22 φορές, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με το 4-0 των “μερένγκες” στο Μόναχο, το 2014 να είναι η πιο “βαριά” ήττα που έχουν υποστεί οι Βαυαροί στην Ευρώπη. Η Μπάγερν, είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές στα προημιτελικά, ενώ η “βασίλισσα” έφτασε στους “8” χωρίς να έχει χάσει ματς.Στις 20.00, θα μας περιμένει στο COSMOTE SPORT 2HD, η εκπομπή “UEFA Champions League Show” για να μας προετοιμάσει για όσα ακολουθήσουν.

Την ίδια ημέρα, δεν χάνουμε το Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ, στο Cosmote Sport 1HD.Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά στην ευρωπαϊκή σκηνή, με τους Ισπανούς να έχουν επικρατήσει στους δυο πρώτους αγώνες. Οι “ροχιμπλάνκος” προκρίθηκαν για τέταρτη διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του UEFA Champions League, ενώ η Λέστερ θα κάνει πρεμιέρα και θα γίνει η 8η διαφορετική εκπρόσωπος της Αγγλίας στους “8”.

Στις 23.45, συντονιζόμαστε στο Cosmote Sport 2HD για την εκπομπή, “UEFA Champions League Show”, για highlights, αναλύσεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις στην Cosmote TV.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ