MEDIA

Όλη η δράση του Europa League ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

The Europa League trophy is displayed, during the Europa League draw ceremony of the first round of the 2015/2016 Europa League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Friday, Aug. 28, 2015. (AP Photo/Claude Paris)
The Europa League trophy is displayed, during the Europa League draw ceremony of the first round of the 2015/2016 Europa League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Friday, Aug. 28, 2015. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η αγωνιστική δράση στο UEFA Europa League συνεχίζεται την Πέμπτη (8/3) ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του προγράμματος.

Η αγωνιστική δράση στο UEFA Europa League συνεχίζεται την Πέμπτη (8/3) ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Στις 20.00 ξεκινά στο COSMOTE SPORT 8HD το μεγαλύτερο παιχνίδι που βγήκε από την κληρωτίδα. Μίλαν και Άρσεναλ θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο, για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους σε ένα ακόμα τρόπαιο, αλλά και την πρόκριση στο UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν.

Από τις 18.30, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” (COSMOTE SPORT 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα, Πάνο Βόγλη, θα έχει απευθείας συνδέσεις με το “Σαν Σίρο” για πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις. Στην περιγραφή του ματς θα βρίσκεται ο Πέτρος Δριτσάκος.

Επίσης στις 20.00, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Nτόρτμουντ-Σάλτσμπουργκ, σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα. Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που επιβίωσε στη φάση των “32” καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ, για να βρεθεί στα προημιτελικά (COSMOTE SPORT 3HD).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, υποδέχεται την ίδια ώρα την Λοκομοτίβ Μόσχας (COSMOTE SPORT 7HD) με ξεκάθαρο στόχο να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Τάσος Κολλίντζας. Από την άλλη, η διοργανώτρια του τελικού, Λιόν, έχει αποστολή στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το παιχνίδι μεταδίδεται από το COSMOTE SPORT 8HD, σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.

Στη ζώνη των 22.05, ανάμεσα στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι το Μαρσέιγ-Μπιλμπάο σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή (COSMOTE SPORT 7HD). Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου επέστρεψε δυναμικά, στα “ψηλά” της γαλλικής λίγκας και το ίδιο επιδιώκει για την Ευρώπη. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο από την άλλη, ξεπέρασε την κακή εκκίνηση της σεζόν και πλέον δείχνει ικανή για όλα.

Στη Λειψία, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Ζενίτ σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ στη Ρώμη, η Λάτσιο φιλοξενεί την Ντινάμο Κιέβου (COSMOTE SPORT 7HD), σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Στη Λισαβόνα, η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Πλζεν (COSMOTE SPORT 8HD). Τον αγώνα περιγράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Η συνέχεια της εκπομπής “UEFA Europa League Show” δίνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα για τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ όλων των αγώνων και την ψηφιακή ανάλυση.

Επιπλέον, μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό” (COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πάνο Βόγλη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα που επιθυμούν ή τις καλύτερες φάσεις από όλα τα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ