Οι θρίαμβοι της ΑΕΚ… εκτόξευσαν τις πωλήσεις των εφημερίδων!

Οι θρίαμβοι της ΑΕΚ… εκτόξευσαν τις πωλήσεις των εφημερίδων!

Τι πωλήσεις έκαναν οι αθλητικές μετά τις νίκες της "Ένωσης" επί του Ολυμπιακού; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι αθλητικές εφημερίδες που κρεμιούνται καθημερινά στα περίπτερα είναι οκτώ, πλην της "Γάτας" που δεν βγαίνει τις Δευτέρες. Τους τελευταίους μήνες οι πωλήσεις όλων μαζί έχουν παγιωθεί στα 22.000 – 23.000 φύλλα καθημερινά, πλην κάθε Δευτέρας που τα φύλλα φιλοξενούν τη μεγάλη κυριακάτικη αθλητική δραστηριότητα και οι πωλήσεις ανεβαίνουν.

Οι πρόσφατες νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού σε Super League και Κύπελλο… εκτόξευσαν τις πωλήσεις τους, πολλώ δε μάλλον της φίλα προσκείμενης στην "Ένωση" εφημερίδας, "Ωρα των Σπορ".

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, την επομένη της νίκης της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, οι πωλήσεις όλων των αθλητικών εφημερίδων ανέβηκαν κατά σχεδόν 10.000 φύλλα (32.880 από 24.200 μια εβδομάδα πριν), με την "Ωρα" να φτάνει τα 7.050 φύλλα ενώ κατά μέσο όρο κινείται περίπου στα 2.300. Την ίδια ημέρα η "Sportday" διατήρησε την πρωτιά της με 7.260 φύλλα.

Τη δε Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, οι αθλητικές ξανά κινήθηκαν με αυξημένες πωλήσεις, με την "Ωρα των σπορ" να φτάνει τα 5.880 φύλλα στην πρώτη θέση και την "Sportday" να ακολουθεί με 300 φύλλα λιγότερα.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24