MEDIA

Οι "συμπαίκτες" του Νικολαΐδη στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του OPEN TV

Οι "συμπαίκτες" του Νικολαΐδη στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του OPEN TV
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θα είναι μόνος του στη νέα αθλητική κυριακάτικη εκπομπή του OPEN TV, αφού θα έχει... συμπαίκτες από τη θρυλική γενιά του 2004.

Την Κυριακή (25/11) θα κάνει πρεμιέρα η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN TV με τίτλο "Total Football" και τον παλαίμαχο άσο και μετέπειτα πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβουν οι Πάνος Βόγλης και Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Ντέμης όμως δεν θα είναι μόνος του, αφού θα έχει και... συμπαίκτες από τη θρυλική γενιά του 2004 που δημιούργησε το έπος στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο Κώστας Κατσουράνης (τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής) θα είναι στο πλάι του Νικολαΐδη, ενώ αυτή την Κυριακή (25/11) ως guest star θα είναι και ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων.

Ο Μπασινάς θα δώσει το παρών στην πρώτη εκπομπή σίγουρα και αναφορικά με τις επόμενες ισχύει το "βλέποντας και κάνοντας". Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει και είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί το προσεχές διάστημα.

Να υπενθυμιστεί ότι συμφωνία με το OPEN TV ήρθε και ο παλαίμαχος διαιτητής, Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, κατά την οποία θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις του πρωταθλήματος και αναμένεται να εξαιρεθεί από τους πίνακες των παρατηρητών διαιτησίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ