MEDIA

Οι σούπερ σταρ του σνούκερ στο Eurosport για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι σούπερ σταρ του σνούκερ στο Eurosport για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο επιστρέφουν στις οθόνες του Eurosport καθώς έφτασε η στιγμή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το σημαντικότερο τουρνουά με το οποίο παραδοσιακά πέφτει η αυλαία στη σεζόν. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το τουρνουά ξεκινά Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου και ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου στο ατμοσφαιρικό θέατρο Crucible με την συμμετοχή των 32 καλύτερων παικτών στον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο σπουδαίος, 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ronnie O’Sullivan, ο χαρισματικός, Judd Trump και ο κάτοχος του τίτλου, Mark Selby.

Η κορυφαία αθλητική πλατφόρμα πολυμέσων θα προσφέρει πάνω από 135 ώρες ζωντανής μετάδοσης σε Eurosport 1, Eurosport 2 και Eurosport Player, ενώ οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ολοκληρωμένη εμπειρία με σχολιασμό και τεχνική ανάλυση από μία σπουδαία ομάδα ειδικών. Ο 6 φορές φιναλίστ στο Crucible, Jimmy White, o Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1986, Joe Johnson και ο θρυλικός Neal Foulds, με την βοήθεια της τεχνολογίας Viz Libero θα βάζουν τον τηλεθεατή στο επίκεντρο, ενώ η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα θα παρέχει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα εμπλουτιστούν με μία σειρά από βίντεο, στα οποία ο Ronnie O’ Sullivan θα εξηγεί τα μυστικά του παιχνιδιού, αλλά και την τακτική που θα πρέπει κάποιος να ακολουθήσει για να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους στον κόσμο, ενώ θα υπάρξουν και συνεντεύξεις με τους καλύτερους να θυμούνται τις ομορφότερες αναμνήσεις τους από το θέατρο Crucible.

Στην πορεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το Eurosport θα προβάλει και τα προκριματικά μέσω της υπηρεσίας Eurosport Player, ενώ οι φίλοι του σνούκερ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την κλήρωση του κυρίως ταμπλό στην σελίδα του Eurosport στο Facebook την Πέμπτη 13 Απριλίου στις 11:00.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, Peter Hutton, είπε: “ Το κοινό του σνούκερ στην Ευρώπη μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και εμείς στο Eurosport είμαστε υπερήφανοι που παίζουμε τόσο σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι το διαμάντι στο στέμμα του παιχνιδιού και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να το προσφέρουμε ξανά στο κοινό μας”.

Για άλλη μία φορά και όπως κάνουμε για κάθε σπορ που προβάλουμε, το Eurosport δεν αρκείται στην μετάδοση, αλλά προσφέρει και ανάλυση από τους καλύτερους. Και με τους Mark Selby, Stuart Bingham και Ding Junhui να μάχονται για το ποιος θα γίνει το Νο1 στον κόσμο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απλά δεν χάνεται”.

O Jimmy White πρόσθεσε: “ Είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σε κάθε άθλημα είναι η κορυφαία διοργάνωση. Ολοι θέλουν να γίνουν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Φέτος όλα είναι ανοικτά, υπάρχουν πολλοί πάικτες που μπορούν να το κερδίσουν. Δεν είναι μόνο ο Ronnie O’Sullivan, ο Mark Selby και ο Judd Trump. Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να το κερδίσουν”.

Η διοργάνωση ξεκινά το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου και καθημερινά θα υπάρχουν 3 ζώνες μεταδόσεων, στις 12:00, στις 16:30 και στις 21:00 σε Eurosport 1 ή Eurosport 2, ενώ οι συνδρομητές του Eurosport Player θα μπορούν να επιλέξουν όποιο από το 2 ματς που διεξάγονται παράλληλα σε διαφορετικά τραπέζια επιθυμούν.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ