MEDIA

Οι μάχες στο CEV Challenge Cup & CEV Champions League στην COSMOTE TV

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μάχονται για τη συνέχεια της πορείας τους σεCEV Challenge Cup & CEV Champions League στο βόλεϊ. Οι αγώνες τους ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις βόλεϊ είναι σε εξέλιξη, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να μάχονται για τη συνέχεια της πορείας τους σε CEV Challenge Cup & CEV Champions League, αντίστοιχα. Οι φίλοι του βόλεϊ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την προσπάθειά τους μέσα από την COSMOTE TV.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στη φάση των «8» και αγωνίζεται την Τρίτη 27/2 στις 19.00, απέναντι στην Πφέφινγκεν. Από την άλλη, η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού επίσης στη φάση των «8» αντιμετωπίζει την Μένεν (Πέμπτη 1/3, 19.00).

Ο πρωταθλητής Ελλάδος, ΠΑΟΚ, ο οποίος πανηγύρισε επί της Ανκάρα την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στο CEV Champions League ανδρών, παίζει με τη Σασταμάλα, την Τετάρτη 28/2 (19.00).

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων, ανήκει και μία αναμέτρηση από το γυναικείο CEV Champions League την Τρίτη 27/2 , μεταξύ των Νοβάρα-Ιμόκο Κονελιάνο (21.30).

Το πρόγραμμα μεταδόσεων στο COSMOTE SPORT 7HD:

Διοργάνωση

Φάση

Αγώνας (1ος)

1ος αγώνας

Ημέρα

Ώρα

CEV Challenge Cup Γυναικών

“8”

Ολυμπιακός-Πφέφινγκεν

3-1

Τρίτη 27/2

19.00

CEV Champions League Γυναικών

Όμιλοι

(6η ημέρα)

Νοβάρα-Ιμόκο Κονελιάνο

-

Τρίτη 27/2

21.30

CEV Champions League Ανδρών

Όμιλοι

(6η ημέρα)

ΠΑΟΚ-Σασταμάλα

-

Τετάρτη 28/2

19.00

CEV Challenge Cup

Ανδρών

“8”

Ολυμπιακός-

Μένεν

3-1

Πέμπτη 1/3

19.00

Η αγωνιστική δράση στο βόλεϊ συνεχίζεται το διήμερο 3-4/3, στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, όπου θα συναντηθούν 32 από τους καλύτερους παίκτες και παίκτριες beach volley, στο πλαίσιο διοργάνωσης που ανήκει στη σειρά των Major.

Το Σάββατο 3/3, διεξάγονται οι προημιτελικοί ανδρών και οι τελικοί γυναικών, ενώ την Κυριακή 4/3, οι ημιτελικοί και τελικοί ανδρών (COSMOTE SPORT 7HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ