MEDIA

Οι διακρίσεις στα Ermis Awards

Οι διακρίσεις στα Ermis Awards

Απονεμήθηκαν βραβεία της 16ης διοργάνωσης των Ermis Awards, της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής διαφήμισης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Mεγάλοι κερδισμένοι κατά την διάρκεια της απονομής των Ermis Awards, οι εταιρείες που απέσπασαν τις διακρίσεις του Agency of The Year στις επί μέρους ενότητες, αλλά και οι εταιρείες που μοιράστηκαν τις Grand διακρίσεις της βραδιάς. Το στοίχημα του 2017 κέρδισαν: Τράπεζα Πειραιώς, The Newtons Laboratory, OgilvyOne, McCAnn, AIA Relate και Tempo OMD Hellas.

Τις υψηλότερες διακρίσεις απέσπασε για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στα Ermis Awards που παράδοση χρόνων στα βραβεία, με δεκάδες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Και φέτος, τα στελέχη του κλάδου βρέθηκαν στην τελετή για να γιορτάσουν τις ενέργειες που διακρίθηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό την περασμένη χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτές και η έντυπη επικοινωνία του προγράμματος “Your Face Sounds Familiar” του ANT1 TV, που τιμήθηκε με το υψηλότερο βραβείο, το Ermis Grand, στην κατηγορία AD - Υπαίθριες Διαφημίσεις. Μεγάλα σύμβολα της μουσικής σκηνής εντάχθηκαν σε ευφάνταστα concept από τη διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame, αποσπώντας -εκτός του Grand βραβείου- 3 Ermis Gold στις κατηγορίες «Καταχώριση», «Καταχωρίσεις - σειρά έργων» και «Υπαίθρια διαφήμιση», 1 Ermis Silver στην κατηγορία «Υπαίθρια διαφήμιση - σειρά έργων» και 1 Ermis Bronze στην κατηγορία «Καταχώριση». Για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “My Way”, ο ΑΝΤ1 απέσπασε 1 Ermis Gold, στην κατηγορία «τηλεόραση», για το project “My Way – My Market”, σε συνεργασία με την BGM OMD.

H The Newtons Laboratory αναδείχθηκε Αd Agency of the Year. Η Aegean Airlines απέσπασε τις διακρίσεις Client of the Year/ Βrand of the Year ενώ η OgilvyOne Worldwide για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε Αgency Of the Year τόσο στην κατηγορία Digital όσο και στην κατηγορία Direct. Η McCann Worldgroup κατέκτησε την διάκριση PR Agency of the Year, η Tempo OMD Hellas αναδείχθηκε Μedia Agency of the Year και η Foss Production βραβεύθηκε σαν Production Agency of the Year. H Beetroot, τέλος, αναδείχθηκε Design Agency of the Year.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ