MEDIA

Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου αποκλειστικά στην Cosmote TV

Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου αποκλειστικά στην Cosmote TV

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για τους επαναληπτικούς ΠΑΟΚ – Πανιώνιος και ΑΕΚ – Λάρισα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

H ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες ρεβάνς που διεξάγονται το διήμερο 17-18/4 και θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ που θα παλέψουν για το τρόπαιο στον τελικό της διοργάνωσης.

Την Τρίτη 17/4, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στην Τούμπα, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το προβάδισμα, μετά την νίκη στον πρώτο αγώνα με 3-1 (19:00, Cosmote Sport 1). Από τις 18:00, οι συνδρομητές θα μπουν στο ρυθμό του αγώνα με ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις προπονητών και παικτών, που θα προβληθούν στην εκπομπή «PreGame – Ώρα Κυπέλλου» με τον Στέφανο Αβραμίδη.

Τη μετάδοση του αγώνα θα κάνει ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Μιχάλης Μελισσίδης, Ανδρέας Σερεβέτας, Πάρης Τσελεπίδης και Κώστας Γκουντούλας. Με το τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι του ποδοσφαίρου παραμένουν στο Cosmote Sport 1 για το post game (21:00), για τον απόηχο του ματς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Τετάρτη 18/4 η σκυτάλη δίνεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ (19:30, Cosmote Sport 1). Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση, αλλά οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθούν στο μεγάλο τελικό.

Πριν τη σέντρα, η pre game εκπομπή με τoν Αντρέα Παλομπαρίνι, θα «ακτινογραφήσει» τον τρόπο που θα «παραταχθούν» οι δύο ομάδες (18:30). Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα βρίσκεται ο Τάσος Κολλίντζας, ενώ στο ρεπορτάζ οι Πάνος Μάλαμας, Αποστόλης Πάνος, Έλενα Παπαδοπούλου, Βιδιάνος Ρούσσος, και Γιώργος Σόμπολος. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις παικτών και προπονητών στην post game εκπομπή.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ